nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 липня 2019 счётчик всё мотает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2019 Гарне число Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 Оппа нахсегодня 28.08мтсбу начислило на банковскую карту компенсацию всего лишь на 150 грн меньше от той которую я хотел от виновника ДТП. в принципе система работает, советую обращаться. минус только в том что нужно бегать собирать бумажки и время. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 Сколько, если не секрет? Вложилась выплата в 90-дневный срок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 Сколько, если не секрет? Вложилась выплата в 90-дневный срок?л.с Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2019 @nightwolff, о так. Бумажки закальобують. Тай чекання. Я три місяці від оранти чекав, але компенсація була гарна. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 дилемма. материалы закуплены, деньги есть,а вот мастера нету,все заняты (((но я просто понял что жигули просто не хотят брать на ремонт ((( приходят в голову дерзкие мысли купить сварочный аппарат и кромсать самому... даже мелькнула мысль сделать заднюю панель на болтах, съёмную, думаю такое ещё никто не делал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Ланжерон в багажнике уже сам выровнял за полчаса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 сделать заднюю панель на болтах, съёмную, думаю такое ещё никто не делал)))На заклепках дєлав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Ланжерон в багажнике уже сам выровнял за полчаса Тю. Я думав накупив нормальної фарби і сам будеш маляритись) сделать заднюю панель на болтах, съёмную, думаю такое ещё никто не делал))) На заклепках дєлав. Ще може на пластикових хомутиках?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Ще може на пластикових хомутиках?))Бачив колись літака на таких хомутиках? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 Я думав накупив нормальної фарби і сам будеш маляритись немає компресора щоб фарбувати, немає сварочного полуавтомата, якщо зроблю сам та зекономлю на роботі то щось одне зможу придбати))) Ще може на пластикових хомутиках?)) чому на болтах погано?по перше колись сварок навіть не було, робили все на заклепках,по друге думаю вийде набагато акуратніше,а по третє потім можна буде міняти якщо що)))на бмв передні крила теж на болтах,і нічо,їде))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 та крылья везде сьемные если они не часть силовой структуры. Тут некоторые думают что в жигули они не несут нагрузки и ставят "пластиковые" родом из ссср. Правда потом передок гуляет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 потім можна буде міняти якщо щоУ мене пластикові передні крила на закльопках і зараз я просто їх відстібнув, щоб підварити дверну стійку. За пів години приклепаю назад і фарбувати не потрібно. Тут некоторые думают что в жигули они не несут нагрузки и ставят "пластиковые" родом из ссср. Правда потом передок гуляет.По перше - нічого не гуляє. По друге - пластикові крила ще міцніші. Попадав у серйозні аварії і крила витримували удар та відразу відновлювали свою геометрію. У 1990-му прийшлося міняти весь передок, крім крил - лобовий удар дев'ятки. Потім в'їхав грузовик і, коли відтягнули мою машину за інше крило, відбувся хлопок і тільки невеличкі подряпини проявили місце удару. Років з 10 тому вже мене знесло боком з горбика на стовпчик - аналогічний результат, а удар був аж до колеса. У мене ті крила ще з кінця 80-их - тільки перефарбовую разом з машиною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 та крылья везде сьемные если они не часть силовой структуры. Тут некоторые думают что в жигули они не несут нагрузки и ставят "пластиковые" родом из ссср. Правда потом передок гуляет. задняя панель приварена контактной сваркой, если вместо неё будут болты думаю силовая структура не нарушится?или нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 если вместо неё будут болтыЯ збирався задню панель зробити на завісах - щоб можна було відкидати, як борт грузовика - для перевезення негабаритного вантажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 та крылья везде сьемные если они не часть силовой структуры. Тут некоторые думают что в жигули они не несут нагрузки и ставят "пластиковые" родом из ссср. Правда потом передок гуляет.задняя панель приварена контактной сваркой, если вместо неё будут болты думаю силовая структура не нарушится?или нет? для задней панели думаю пофиг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 если вместо неё будут болтыЯ збирався задню панель зробити на завісах - щоб можна було відкидати, як борт грузовика - для перевезення негабаритного вантажу.ну то вже занадто))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 ну то вже занадто)))Я прийшов до такого ж висновку - приклепав наглухо. Зараз знову приварено - після ремонту у 2012 році - виглядає гірше. Заклепки були латунні, діаметром 3мм - з інтервалом, як контактна зварка - кожні 3-5 см. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2019 кожні 3-5 см. десь так і хотів зробити, болти з інтервалом 5см Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2019 для задней панели думаю пофигтеж так думаю. То не крила і не лонжерони Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 слышал что транспортировочный грунт нужно снимать,растворители не взяли, пришлось механическим способом удалять, два часа работы,вот думаю может с обратной стороны просто наждачкой 80 заматовать и всё? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2019 @nightwolff, колись один досвідчений маляр казав, що достатньо скотч брайтом пройти а далі малярка. Здирати не треба. Я теж ніколи не здирав. І як ще раніше мені варили, то теж не здирали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2019 А я здирал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2019 А я здирал))) правильно сделал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах