nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 Ей, хорош наваливать, лично я не увидел разницы никакой,вобще, тупо переплата лавешки за иностранное шмаровыдлону да, конечно, можешь утешать себя) странно, чего ж в мотор не льешь камазовское?) думаешь если канистра красивая то там из другой бочки налито?)я знаю что там налита совсем другая коцистенция, правдивей тому что написано на этикетке. местными дрихтунами это доказано, что на вашей дешевой подливе редуктор долго не живет я в бэху заливал venol,и ничего, годами ездил,тем более на этом редукторе много ездить не собираюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 Ей, хорош наваливать, лично я не увидел разницы никакой,вобще, тупо переплата лавешки за иностранное шмаровыдлону да, конечно, можешь утешать себя) странно, чего ж в мотор не льешь камазовское?) думаешь если канистра красивая то там из другой бочки налито?)я знаю что там налита совсем другая коцистенция, правдивей тому что написано на этикетке. местными дрихтунами это доказано, что на вашей дешевой подливе редуктор долго не живет 1.Я себя не утешаю,а трезво всглядом взрослого человека смотрю на вещи.А ты как малолетка ведешся на рекламу и прочую чепуху. Камазовское,оно дизельное,серное, немного не то.У меня есть проверенное дорогой масло. 2.Откуда ты это знаеэш?. дрихтуны что эксперты ? И самое интересное как подлива влияет на мех прочность зубчастых передач, ты думаеш на дорогом масле зуб не отломится?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 в бэхути залізо не рівняй) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @Andriy1352,Андрей,у нас в предприятии Урбан ездит на Вампе с новья, по лесам и полям(пожарна машина хуле) и хоть бы хрен ему,так что делайте выводы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 когда эти машины выпустили тогда небыло модного мобила и кастрола,был тад 17 буду покупать масло за бугром в мотор гляну по чём трансмиссионка, если жаба не задушит куплю там,там больше гарантии что не из одной бочки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime, які я маю робити висновки? Я про мастило нічого не писав. Я от що скажу, в кпп жигулика залито Mobil, так плюс в тому, що на морозі авто на нейтралці не їде і педальку можна одразу після пуску двигуна відпустити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @nightwolff, Не гони, шо бабки лишние есть? @Andriy1352, Та у мене сейчас РЕМСО залито с стружкой алюминия и даже пидальку не выжимаю, так что это не показатель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime, моє вже певно тисяч 40 набігало і рівень тримає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 ожидал тишины,а теперь двигатель идёт в разнос не думал что будет на столько печально Фу ты ну ты. Так об этом я и писал - выедешь и офигеешь. Некоторые успокаивали , что типа все норм будет. А на деле получается , что лучше пережить легкую потерю мощности , чем параличный надрыв двигателя уже при ста км.ч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime, які я маю робити висновки? Я про мастило нічого не писав. Я от що скажу, в кпп жигулика залито Mobil, так плюс в тому, що на морозі авто на нейтралці не їде і педальку можна одразу після пуску двигуна відпустити а у меня едет 80w90 вроде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime, які я маю робити висновки? Я про мастило нічого не писав. Я от що скажу, в кпп жигулика залито Mobil, так плюс в тому, що на морозі авто на нейтралці не їде і педальку можна одразу після пуску двигуна відпустити а у меня едет 80w90 вродеВ мене так на вамп тад17 було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime, які я маю робити висновки? Я про мастило нічого не писав. Я от що скажу, в кпп жигулика залито Mobil, так плюс в тому, що на морозі авто на нейтралці не їде і педальку можна одразу після пуску двигуна відпустити а у меня едет 80w90 вроде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 ожидал тишины,а теперь двигатель идёт в разнос не думал что будет на столько печально Фу ты ну ты. Так об этом я и писал - выедешь и офигеешь. Некоторые успокаивали , что типа все норм будет. А на деле получается , что лучше пережить легкую потерю мощности , чем параличный надрыв двигателя уже при ста км.ч. согласен на 200%, даже на пятой передаче хреново (((не ну чисто для города супер,а я много езжу по трассе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 а я много езжу по трассеКазав же, що не ганяєш, бо аварій багато... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 А йя щас как в воду посмотрю: Щас покатается на 01-ом Потом возьмет с ремонта 06-й и установит И на последок установит 4-х ступку и 06-й редуктор так и останется,так и будет ганять на 4-х ступке и 06-ом редукторе. (нну можт-быть кадата потом установит Вазовскую пятиступку). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @Сергей72, И шо в этом полохого? 5ступка днина а не кпп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime,Ты уже вмазал ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @Сергей72, Не вживаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 А йя щас как в воду посмотрю: Щас покатается на 01-ом Потом возьмет с ремонта 06-й и установит И на последок установит 4-х ступку и 06-й редуктор так и останется,так и будет ганять на 4-х ступке и 06-ом редукторе. (нну можт-быть кадата потом установит Вазовскую пятиступку). ты читаешь мои мысли))) именно это я и сделаю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 а я много езжу по трассеКазав же, що не ганяєш, бо аварій багато...80-90 це що гонки?але мені комфортніше їхати 80-90 на четвертій передачі з 06 редуктором ніж 80-90 на п'ятій з 01 редуктором))) 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @nightwolff, а мені комфортніше їхати 130-140 на п'ятій. І на редукторі 3,9. І це не гонки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @nightwolff, а мені комфортніше їхати 130-140 на п'ятій. І на редукторі 3,9. І це не гонки. ок))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @VETERAN, Ты хоть другу дорогу кроме до курвив знаеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 другу дорогу кроме до курвив знаеш?Ти ж напевно знаєш, що мимо тебе не їжджу - тому у мене всі дороги другі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @VETERAN, Кто по нашим дорогам не ездил жизни не видел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах