VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 березня 2020 Мыл на мойке самообслуживания у нас в деревне, находится всего в 20м от меня, предварительно купил химию и обильно всё забрызгал, подождал пока разъест, короче разъело даже краску с баллончика которой была покрашена кастрюля,а в целом результатом доволен, химия с мойкой обошлась всего в 75грнСпеціально заїхав на таку ж мийку біля моєї хати, щоб упевнитися - справді великими буквами написано, що ДВИГУН МИТИ ЗАБОРОНЕНО. У вас якісь особливі фільтри оборотної води? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 березня 2020 Действительно, я летом мыл, а потом часа три ждал пока вода испарится, незаводится и все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 березня 2020 Действительно, я летом мылПроблема не в тому, що не заводиться - масло нищить обладнання мийки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 березня 2020 Действительно, я летом мыл масло нищить обладнання мийки. Это не должно волновать потребителя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 березня 2020 У вас якісь особливі фільтри оборотної води?у нас в селе две мойки,одна из них комбинированная (самообслуживания и с мойщиком) на обеих можно мыть двигатель, ничего нигде не написано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 березня 2020 Это не должно волновать потребителяДля людей, які зважають на інших, там пише, що такі вузли там мити не можна. Але завжди знайдеться якийсь, якому плювати на інших. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 березня 2020 @VETERAN, Я открою вам тайну, всем на всех плевать, абсолютно всем, этот мир жесток или ты или тебя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 березня 2020 или ты или тебя.Тепер зрозуміло, чого ти такий злий. Я оточений більшістю гарних людей. 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 березня 2020 Днями ранее поменял трос ручника но шпильки крепления к лонжерону обломились,всё четыре... Вчера решил проблему дёшево и сердито. Сточил обломки шпилек вровень с лонжероном и загнул их внутрь, снизу засунул пробойчик и слегка наметил место для сверления, сверху просверлил и поставил болты Думаю получилось аккуратнее чем если бы какой нибудь рукожоп присрал бы их криво и за деньги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 березня 2020 Квадратные тяги детектед! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 березня 2020 Квадратные тяги детектед! в смысле? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 березня 2020 Квадратные тяги детектед! в смысле?квадратные тяги в определенных кругах признак дурного тона ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 березня 2020 Машина квадратная и тяги квадратные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 22 березня 2020 они часто так делают, я все закрасил. У меня при оформлении тоже протравливали, дал 20 грн, так он мне там лаком вскрыл и все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 Їду якось собі і раптом мене розбомбЕло)))))))заварил старый глушитель, решил его поставить потому что купленный полтора года назад начал сифонить сбоку Теперь лучше, старый даже в лучшем состоянии Варил электродами полуавтомат ещё не куплен Заодно заварил планку ручника а то новоделы можно руками погнуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 В принципе такие планки можно наладить в изготовление))) из нормального металла. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 В принципе такие планки можно наладить в изготовление))) из нормального металла. Из Титана Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 Можно было не заваривать щели распорных планок , а наварить ту часть колодки которая входит в распорный цилиндр. И лишь после этого добавить наваркой распорную планку , убрав люфт.Дэбилы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 наварить ту часть колодки которая входит в распорный цилиндрЯ наварюю нижню упорну частину колодки - нічого більше чіпати не потрібно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 Дэбилы.Сам то докуя умный? 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 В принципе такие планки можно наладить в изготовление))) из нормального металла. Из Титана такого у меня на заводе точно нет... сталь 40\45 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 сталь 40\45 Тільки 65Г. З плоского напильника випиляти. Та розпорка майже ніколи не працює - тільки при натягнутому ручнику. Хіба ще від вібрації пообстукувалася. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 сталь 40\45 Тільки 65Г. З плоского напильника випиляти. Та розпорка майже ніколи не працює - тільки при натягнутому ручнику. Хіба ще від вібрації пообстукувалася. а нафига нам рессоры в тормозах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 а нафига нам рессоры в тормозах?Тверда - не зітреться - на вєка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2020 та наверное 20 хватит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах