VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Хадо есть разных мастей.Ревіталізант - зелений такий вазелін у тюбику. Не загусає, як літол і не витікає. Давно вже використовую - мені подобається. там еще вроде кроме зеленого, другие были. Типа получше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 как ни крути а от свойств смазок и их качества многое зависит.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Хадо есть разных мастей.Ревіталізант - зелений такий вазелін у тюбику. Не загусає, як літол і не витікає. Давно вже використовую - мені подобається. кстати вспомнил, я ж такую купил https://xado.ua/smazki/remontnie-smazki/smazka-vosstanovitelnaya еще не использовал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 там еще вроде кроме зеленого, другие были. Типа получше.Я завжди беру таке. https://xado.ua/smazki/remontnie-smazki/smazka-vosstanovitelnayaПорадиш якесь краще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 там еще вроде кроме зеленого, другие были. Типа получше.Я завжди беру таке. https://xado.ua/smazki/remontnie-smazki/smazka-vosstanovitelnayaПорадиш якесь краще? да, я чуть выше про эту написал. У меня пока в этом опыта нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 как ни крути а от свойств смазок и их качества многое зависит.... .... зелёненький, синенький...а кто нибудь носил их на анализ чтобы с уверенностью сказать что оно лучше чем говнолитол?как дети йопта я использовал этот литол потому что он тоже не твердеет и не вытекает,куплен был в нормальном магазине,свою функцию выполняет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 как ни крути а от свойств смазок и их качества многое зависит.... .... зелёненький, синенький...а кто нибудь носил их на анализ чтобы с уверенностью сказать что оно лучше чем говнолитол?как дети йопта я использовал этот литол потому что он тоже не твердеет и не вытекает,куплен был в нормальном магазине,свою функцию выполняет имхо литол прошлый век... как и тад17 в кпп. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 имхо литол прошлый век..весомый аргумент,хуле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 @optimus prime, если ты торцевое\боковое биение от радиального не отличаешь то все понятно... Подожди, я ничего не говорил о радиальном биении,перечитай. не к чему придратся? как ни крути а от свойств смазок и их качества многое зависит.... Поясни если не трудно имхо литол прошлый век..весомый аргумент,хуле Единственный минус что я увидел это то что он вытекает при жаре, но это можно списать на то что я ложу по 250г в ступицу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 я ложу по 250г в ступицуА я по кілька грамів у сам підшипник - чюйствуєш разніцу? І у мене їздить так два роки - це тисяч з 50 приблизно.Літол класно як антикор тимчасовий юзати - гарно розповзається по поверхні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 я не наблюдал чтобы он вытекал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 я не наблюдалТече - постійно там все масне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 на БМВ суппорта так же крепятся болтами,там даже гроверов нету и всё нормально былоА ти придивився до тих болтів? Вони там не прості і одноразові - тому коштують більше за наші болти + "ето". Они там одноразовые, т.к. намазаны резьбовым фиксатором, который при повторном использовании хуже удерживает. Вот и весь секрет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Вот и весь секрет.Я в Міні приглядався - там якась насічка є на головці болта з боку різьби. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Насечкой обычно маркируют болты с левойрезьбой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 еслитам стояли такиешайбы значиттак надо где купить клемму на генератор? никто не знає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 где купить клемму на генератор?А що то за генератор з якоюсь особливою клемою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Хадо есть разных мастей.Ревіталізант - зелений такий вазелін у тюбику. Не загусає, як літол і не витікає. Давно вже використовую - мені подобається. там еще вроде кроме зеленого, другие были. Типа получше. это вроде с смешным названием "суперсмазка" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 там в телеграми було питання де купить ту пласмасову клему на генер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Гровэр имеет свойство лопацца,еслиб был потай пож посадочное место гровэра-это былбы другой разговор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 на нижний болт поставил нормальный гровер вместо этого погана ідея. Дані шайби повністю виконують своє завдання... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Дані шайби повністю виконують своє завдання... Какое? У меня таких нет и не было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Какое?Не переймайся - гальма то для боягузів. Краще десь болтики відполіруй.А супорт нікуди не дінеться - диск колеса не дасть йому загубитися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 @VETERAN, Тебя вобще ни кто не спрашивал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах