Blade 105 Скарга Опубліковано: 4 січня 2018 1. при включении зажигания не горит лампочка аккумулятора,я так понимаю через неё зарядка идёт?трабл этот ещё с момента покупки машины,замена лампочки проблему не решила(((куда копать дальше??? либо я не правильно понял. Лампа заряда акб горит при включенном зажигании и остановленном двигателе, при заведенном двигателе должна погаснуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 4 січня 2018 1. при включении зажигания не горит лампочка аккумулятора,я так понимаю через неё зарядка идёт?трабл этот ещё с момента покупки машины,замена лампочки проблему не решила(((куда копать дальше??? либо я не правильно понял. Лампа заряда акб горит при включенном зажигании и остановленном двигателе, при заведенном двигателе должна погаснуть именно так,она должна погаснуть,но она даже не зажигается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 5 січня 2018 Посмотри реле самой лампы. Могли контакты окислиться. Либо банально гдето провод отпал или переломан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
popownuk 18 Скарга Опубліковано: 5 січня 2018 @shlonik1, спасибо за схематическое фото,не знал что та деталь есть в природе, тогда это многое меняет)))а на каком сайте есть такой каталог деталей?Это она?http://plasmaster.com.ua/plastik-salona/plastik-salona-vaz-2101-07/otsekatel-vaz-2107-garyachego-vozduha.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 січня 2018 @popownuk,да,она Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 5 січня 2018 @shlonik1, спасибо за схематическое фото,не знал что та деталь есть в природе, тогда это многое меняет)))а на каком сайте есть такой каталог деталей?Это она?http://plasmaster.com.ua/plastik-salona/plastik-salona-vaz-2101-07/otsekatel-vaz-2107-garyachego-vozduha.html Да, у 2103, 2106 другая, у 2105 тоже другая, а эта 2107. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 січня 2018 А генератор какой стоит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 січня 2018 А генератор какой стоит? без понятия если честно))))гена как гена)))а где глянуть чтобы узнать?бирки или наклеек я на нём не увидел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 5 січня 2018 Зеркальце и фонарик помогут узнать какой генераторюр или телефоном сфоткай табличку (на генераторе в основном литьем нанесено).Может, у тебя Г-222 вместо восьмерочного, поэтому лампа и не светит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 5 січня 2018 Может, у тебя Г-222 вместо восьмерочного, поэтому лампа и не светит. А при чем тут это? С завода, когда авто вышел с конвеера, тоже не горела, т.к. стоял слабый Гена? Это бред... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 6 січня 2018 Потому, что если стоял восьмерочный, а потом был заменен на Г-222, то могли реле контрольной лампы не ставить, вот и лампа не горит. В восьмерочном генераторе нет реле для лампы, там возбуждение генератора через лампу и если она сгорает, то нет заряда акб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 січня 2018 нет заряда акб. Рідко таке буває - зазвичай проходить автозапуск за рахунок залишкового магнетизму.Я не помічаю у себе навіть якщо дріт збудження зіскакує - іде нормальна зарядка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 6 січня 2018 А в мене як зіскочив, то пішла напруга вгору, згоріли ниті ближнього в Найтблекерах і через пару хвилин пропала повністю зарядка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 січня 2018 то пішла напруга вгору У мене напруга підскочила до 17в, коли мінус з акумулятора злетів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 6 січня 2018 то пішла напруга вгору У мене напруга підскочила до 17в, коли мінус з акумулятора злетів.Всі Жигулі різні))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 січня 2018 то пішла напруга вгору У мене напруга підскочила до 17в, коли мінус з акумулятора злетів.Всі Жигулі різні)))))це точно що різні))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 у кого какие соображения по этому поводу? видел как это дело осуществляется в иномарках... тормоза на Жигулях стрёмные, давно задумывался над таким решением и вот нарыл в нете https://www.drive2.ru/l/4048900/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 вчера прикупил всё для замены антифриза,не люблю когда под капотом что то выглядит конченным 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 у кого какие соображения по этому поводу? видел как это дело осуществляется в иномарках... тормоза на Жигулях стрёмные, давно задумывался над таким решением и вот нарыл в нете https://www.drive2.ru/l/4048900/ Имхо ничем не лучше. Даже так. Хуже работающего колдуна, но лучше закисшего. . И чем тормоза то плохие? Единственное можно перегреть, но и то гдето в горах или в околоспорте. А так з глаза для города. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 @andre34,задние колёса начинают тормозить раньше передних Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 @andre34,задние колёса начинают тормозить раньше передних Это не работает чего то. Ну а серьезно, то есть проблема перетормаживания зада на жигулях. Да собственно на любом автомобиле с аналогичной системой. Но это не значит, что они должны брать колом на асфальте. Колдун работает? Он любит закисать, или открытым или закрытым. А он вообще стоит на машине? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 @nightwolff,згоден з тьозкою, що щось не працює і вистачить стока. Я в стоці взагалі без колдуна їздив і завжди першими передні блокувались і не розвертало майже. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 @nightwolff,згоден з тьозкою, що щось не працює і вистачить стока. Я в стоці взагалі без колдуна їздив і завжди першими передні блокувались і не розвертало майже. значит попробую трохи прокачати, може щось зміниться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 значит попробую трохи прокачати Може бути підхват колодок. Це коли вони тільки торкаються барабана і самі себе притискають.Зазвичай до цього приводить бруд. Але деколи проблема в матеріалі колодок. А ще таке при частковому відклеєнні накладки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 значит попробую трохи прокачатиМоже бути підхват колодок. Це коли вони тільки торкаються барабана і самі себе притискають.Зазвичай до цього приводить бруд. Але деколи проблема в матеріалі колодок. А ще таке при частковому відклеєнні накладки. можливо,я ще не дійшов до розборки задка,але все одно дякую за версію,буду дивитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах