Перейти до публікації
zaza

Не Горить Лампа Check Engine

Рекомендовані повідомлення

Така проблема. Не горить лампа на панелі приладів. На "бороді" дублююча лампа працює як слід. Був упевнений, що лампочка перегоріла. Промучився кілька годин (панель приладів колись клеем прихопив, щоб не гриміла. Розклеїв за допомогою металевої лінійки за хвилину, а без неї не виходило акуратно, не хотів поцарапати панель. А ще лампочки ніяк нехотіли виходити з посадочних місць, вірніше інші виходили, а ця туга неймовірно. Після того як обдер пальці додумався провернути пластиковий патрон лампочки ключиком на 8, благо він квадратний.

Закінчу ліричний відступ. Так от до діла. Лампа виявилась робоча. Що там може не працювати? Чи плюнути на цю лампочку, адже "дублер" працює.

П.С. Головне забув. Панель 2107.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@zaza,померяй напряжение на контактах лампочки. Если нет - ищи чего нет: масы или питания. 

Поділитися повідомленням

основна не горить, якась ще дублююча.......щось тут пахне якимось колгоспом.....

Поділитися повідомленням

машина инж

maxresdefault.jpg

Вво дела,а у меня эта лампочка на панэльке не горит с завода.Странно можт я чето не замечал,блин завтра гляну - отпишу.

Поділитися повідомленням

Поки по чарці пив VETALZZZ відповів що за дубляж. В мене із "колгоспу" тільки саморобний плафон із налобного ліхтарика, і катафотики на дверях. Батько поставив щоб на заправках на дверях фарбу не оббивати. Хотів зняти, а там уже фарба потерта.

Сергей72, буду вдячний якщо глянете. Може воно і з заводу на панельці не горить. В мене на Луазі зібрана в 2007році.

Поділитися повідомленням

Класно тебе по Чарочке..Та я тебе говорю я не замечал,еслиб не ты с вопросом я и не зналбы шо там она есть,хотя во всех 09-10-х... она горит на щитке,дда и бог с ней. Завтра отпишу.

Поділитися повідомленням

@zaza,Не-а не горит у меня эта лампочка на приборке и это с нуля,зажигается только на бороде. 

Поділитися повідомленням

Дякую. Дивився в Ютуб відео про 2107і, там де горить, де негорить....В одних інструкціях одне пишуть, в інших інше. Ця ця резервна лампа в одних авто "Чек", в інших "не пристібнутий ремінь".

Поділитися повідомленням

О, и у меня лампа не горит. Хотя все подключено. (Вдруг чего 2106 переделанная на инж). Уже и на мозги думал, и на неправильный пин на колодке. Схемы разные смотрел, а лампа не горит.

Поділитися повідомленням

@Creativ4eg, панель приладів від 2107 ставив? Чи лише лампу Чек? А то ж тут прикол що з заводу лампи дві, але як виявилося чомусь у деяких машин основий індикатор не працює, тільки додатковий.

Оце подумав, а може це від ЕБУ залежить. Типу на Январі працюють обидві, а на Бош тільки одна.

Поділитися повідомленням

@Creativ4eg, панель приладів від 2107 ставив? Чи лише лампу Чек? А то ж тут прикол що з заводу лампи дві, але як виявилося чомусь у деяких машин основий індикатор не працює, тільки додатковий.

Оце подумав, а може це від ЕБУ залежить. Типу на Январі працюють обидві, а на Бош тільки одна.

подключал на лампу "подсоса" стандартной панели 2106. возможно от мозгов зависит. у меня бош

Поділитися повідомленням

В мене теж Бош. Можна дублюючу повісити.
а куда ее вешать то? у меня других ламп нет. управляется она по - или по +? что так что по другому у меня она молчит. меня оно не сильно напрягает, но хотелось бы что бы работала.

Поділитися повідомленням

Як підключена лампа на бороді не розбирався, але явно не через фішку, що на лампи панелі приладів йде.

Поділитися повідомленням

Странно все это дело: у нас 21043 07г.в. все работает, у меня была тоже с моском босч и тоже все работало.

Поділитися повідомленням

Хз. Що й думати, в одних горить, в інших тільки на бороді горить... Може ще від заводу, де зборка проводилась залежить. В мене на бороді лампа "обігрів заднього скла" ще не горить, тільки лампочка на кнопочці вкл. обігріву. Глянув - просто дроти обрізані. А ще виявив, що в мене дроти до плафону освітлення багажнику підведені, (щедрий жест), а самого плафону нема. Аудіпідготовки небуло.. Логіки при складанні авто уловити не можу. Найгірше, що я не памятаю, горіла лампочка на панелі приладів раніше, чи ні.

Поділитися повідомленням

У нас четверка тоже ЛуАЗ. Лампа горит и на приборе и на бороде дублирующая

Поділитися повідомленням

попробуй прозвонить кабеля, може тобрыв гдето, можно еще провести проводку от дублюючей лампы если ничего не получится

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз