Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2018 #телефонофото вечер пятницы перед рабочей субботой, когда евробляхи, техосмотр на укр транспорт и америкашки по красоте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 тёплый летний дождь вечером в гаражах 3 VETALZZZ, popownuk та optimus prime відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Последняя фотка вобще космос... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 січня 2019 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 и коротко о погоде: " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 7 січня 2019 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 сегодня с утра минус 10 и туман, прям дымка как на севере 8:00 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 10:00 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 3 optimus prime, Солекс Делортович та denis13 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 @VETALZZZ, Це такий у тебе вид з вікон? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 @VETALZZZ, Це такий у тебе вид з вікон? в такий час я вже працюю, тому вдома бути не міг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 @VETALZZZ,дед ,как обычно, под....дергует у него все другие живут если не на помойке,то на териконе,или на возле заводской трубы и один он-дартаньян из бандерштата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 один он-дартаньян из бандерштатаХочеш фото з мого вікна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 @VETALZZZ,дед ,как обычно, под....дергует у него все другие живут если не на помойке,то на териконе,или на возле заводской трубы и один он-дартаньян из бандерштата честно я как бы не понял к чему тот вопрос был... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 честно я как бы не понял к чему тот вопрос был... ждёшь ответа без под...ба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 честно я как бы не понял к чему тот вопрос был...Можу пояснити - оцінював геолокацію. Знаю, що ти пов'язаний із залізницею і подумав, що живеш десь поряд. А Вегас завжди все трактує зі своєї точки зору, як художник - "Я так вижу". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 включил коту приколов, а там такое... аж стыдно перед полугодовалым 1 vegas відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 Хочеш фото з мого вікна?почему бы и нет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 почему бы и нет)Ну нет - так нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 Хочеш фото з мого вікна? я хочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 Хочеш фото з мого вікна? я хочу То подивися в іншій темі - там, де про сніг вчора судили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 січня 2019 хватит тут фаллометрии вот вам моя любимая сонная морда 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 січня 2019 А у меня такой вот теплолюбивый кот был( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 30 січня 2019 прислали вчера чем кот занимается пока я на работе 3 denis13, VETALZZZ та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 січня 2019 чем кот занимаетсяУ мене свій кіт також є. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 січня 2019 там еще одна часть есть,продолжение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 снова мохом тема поросла, как всегда до ночи на работе, потому и слайды ночные будут 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах