Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Да,в центре не плохо было бы,можт даже больше народу приехало бы!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Так в центре и так 30-го числа все будем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Kfor-atlantis Какой народ? Ты видишь что три человека пишут :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 От вы хипишливые )) Некуда мы не поедим , встретимся уже 30 ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Блин 3 чела - это уже народ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 А я блин приехал.Ради чего?Договаривались вроде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2010 вовик извени приехать не получилось...и отзвонится не мог ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2010 а 30-го в город едите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2010 Я думаю да ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor-atlantis 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2010 Надеюсь погода не подведёт!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 To Uksus.Поедем если че вместе.Ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2010 vovils, Ок ! Выкинь мне свой телефон или позвони ! 093 62 64 115 ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kyznec 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2010 блин так надоело дома сидеть жиром заплывать, может у кого то еще есть желание размяться в волейбол, футбол или баскетбол. Артур (Одессит) у вас есть спортзал где можно встретиться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2010 Uksus 068 253 75 51.Созвонимся!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 Кто будет на Куликовом 30-го????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OzzO 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 А кто мне может подогнать наклейку 30 числа , собираюсь приехать на сходку. На этот раз я серьёзно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 Я планирую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 OzzO, Наклейки у Одессита. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 Тоже планирую быть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kyznec 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 я тоже постараюсь подьехать хотя не 100% время не удобное. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 (змінено) постараюсь приехать! Ozzo Если еще раз увижу вопрос про место или время втречи, отправлю в бан! на пол года!! для тех кто в танке!!!! Посилання Змінено 29 січня 2010 користувачем finn Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Supostat 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2010 Я не могу 30, у кума Д.Р. 35 лет! Звыняйте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OzzO 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2010 Всё! Я стопудово приеду , напишите к которому часу сходка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2010 OzzO, В 14-00 на куликовом поле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2010 MiG, Может в 16 )) ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах