uksus 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Нет! Это тип на таирова живёт ! Я с ним общялся он не интересуется в том что-бы вступить в клуб ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 а зря!!! и частенько тусует на судостроительной! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey21013 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 Усем привет!!! Когда сходнячем ?? предлагаю в субботу 30-го, там где обычно в 18:00. Хотелось бы что бы было б по больше людей , чем в прошлый раз.. Ребята собираемся, не стесняемся))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey21013 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2010 тишина... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2010 Ну скорее всего, да, 30 числа. Только вот в 18.00 как то темновато уже... хотя есть и плюсы, можно машину не мыть:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2010 Sj Makar,скоро.....скоро уже перейдём на зимнее)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2010 интересно получается - переход на зимнее время в 3 часа ночи с 30 на 31 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 Ну судя по тому, что 3 часа ночи получается уже 31 числа, а мы собираемся 30, то прийдётся собираться по летнему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 71 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 Привет! Недавно стал обладателем копеечки 1972 года выпуска. Хочу попасть на встречу клуба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 Ребята а мне казалось мы уже давненько перешли на зимнее время ?! У нас были уже встречи на 16:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Ну так что, значит едем на 16.00? всех устраивает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Sj Makar,хз, я лично за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Ну всё, мы с $h@mrikом всей толпой решили что собираемся на 16.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Sj Makar, принято единогласно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey21013 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 ок, меняя тоже устаревает на 16:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Я тож наверно буду в субботу в 16:00 ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Buza 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 не разу еще не был на ваших сходках, можно и мне присоединится к вам если с работы вырвусь ? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 конечно присоединяйся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Мужики всех с празднечком...АвТоМоБиЛиСтА...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey21013 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 собираемся , предлогаю собираться два раза в месяц, кто как относиться к предложению? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 обсудим на встрече!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TAZIKGPS 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 я тоже завтра подтянусь к 16:00:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Я тоже постараюсь приехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Да встреча была скучной. После меня еще кто то подтянулся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey21013 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 НеТ неа Вроде больше толпы было чем в прошлый раз.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах