nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 липня 2018 @Emissions,я когда ходовку буду перебирать хочу сделать джып))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
the stick 15 Скарга Опубліковано: 28 липня 2018 Ну типа зачем тебе высокий зад?Он получился как раз ровным А высокий нужен для того что б не был низкий когда полный салон и полный багажник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 липня 2018 Есть пружины нива 2121 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
the stick 15 Скарга Опубліковано: 28 липня 2018 Ну я в общем результатом доволен, думаю что даже прокладку менять не придется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 липня 2018 Раз солекс стоит, то можно и тросиковую педальку притулить. Тросікову педальку на любий карб можна при бажанні. В мене на вебері було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
the stick 15 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2018 Кто подскажет что это за цвет (вроде бы родной) и как подобрать баллончик для подкрасов ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2018 Кто подскажет что это за цветПодібний на "адріатика". Але підбирати і так потрібно - фарба вигорає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2018 Подібний на "адріатикаадриатика голубая, с зрением плохо?( это валентина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2018 с зрением плохо?(А може твій монітор так показує? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2018 А може твій монітор так показує?на тебе адриатику, и теперь подумай, кто из нас неправ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2018 кто из нас неправ У мене практично ідентично. Тільки одна краще блищить. Навіть одна фарба з різних боків виглядає по різному. Але як Валентина - хай буде Валентина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2018 кто из нас неправУ мене практично ідентично. Тільки одна краще блищить. то тоді у Вас проблема чи з монітором\планшетом, або або. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2018 або абоЩоб це була найбільша з проблем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
the stick 15 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2018 Подібний на "адріатикаадриатика голубая, с зрением плохо?( это валентина Склоняюсь к тому что у меня "медео 428" - где мне взять такой баллончик ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2018 медео 428 да никак у тебя не медео https://www.drive2.ru/l/4899916394579221299/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2018 вот валентина по цвету https://leninsk-kuznetskiy.drom.ru/lada/2106/29199656.html 1 the stick відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
the stick 15 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2018 Наверное оно, так как мне его купить ? Никогда не сталкивался... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2018 Наверное оно, так как мне его купить ? Никогда не сталкивался... валентина 464 1 the stick відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах