MiG 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2010 Подолжим трёп господа:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 Как Вы смотрите на то что б всиретиться 13-го или 20-го числа в Таврии Маршал на кофе и в апараты поиграть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uksus 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Урааааааааааа флудильня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 Та я ваще всегда ЗАДавайте 20. В реале лучше,чем по инету))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Balamut 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2010 че за апараты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vovils 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2010 Гоночки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Я вернулся)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2010 я вас приветствую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 $h@mrik, так что там по поводу наклеек? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 (змінено) Ну кулбные, на задние боковые......они наклеены......и люди реально обращают внимание......один даже догонял (Вованчика) и спрашивал что за движ будет......и потом добавил "я тоже в этом клубе состою".....а вот тем от него не видно.... Змінено 21 березня 2010 користувачем $h@mrik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 ну по поводу наклеек тогда к MiG он щас рулит у него есть ещё! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 ну по поводу наклеек тогда к MiG он щас рулит у него есть ещё! я и говорю, что нада будет брату тему загнать......может тоже примет участие.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 я думаю что у нас всё получиться,,, если каждый хоть както будет помогать то всё будет СУПЕР!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 Палюбому!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 я думаю что даже пос. Кот подтянеца в полном объёме! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 А почему и его не включить в пробег? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 я же отписывал уже что дай бог что бы вытянули ГАИ по финансам,,, и просто далековато выходит! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 barya, Ты не узнавал про гаи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 не ,,, Пн или Вт будем знать !!! видео смотрю ,,, поготавливаемся! Посилання да впечатляет,,, мы тоже можем так если постараться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 Я думаю что у нас все получеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 видео прикольное!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiG 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 Думаю на днях буду на успехе узнаю на счет буквы "К" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 кстате да,,,, всё таки какая не есть но КОЛОННА. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 Прикольное видео! Я в калоне раньше ни когда не ездил, как быть со светофорами и перекрёстками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barya 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 а тут вообще жопа!!!! Пацаны молотки!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах