Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

@YuriiPetrov, ось тут базар. Якщо їхати по вул. Зеленій з центру, метрів 300 за кругом з Пасічною - Луганською, справа. https://www.google.com.ua/maps/@49.8025129,24.0632635,94m/data=!3m1!1e3

Велике Вам дякую) можливо ви ще під скажете з якої години вони працюють?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

з якої години вони працюють?

Початок роботи не заставав - люблю поспати. А закінчують десь біля 5-6 вечора. В неділю не працюють.
Клас. Дякую за таку розгорнуту і корисну інформацію) тепер залишилось знайти хто зможе відремонтувати або поставити тут чи іншу деталь, можливо на базарі підскажуть ?

Поділитися повідомленням

залишилось знайти хто зможе відремонтувати

А самому слАбо? Тут у нас "страна савєтав" - нарадять шо хош. :multi:
Ну щоб самому треба мати вільний час перш за все, інструмент і місце де крутити і саме найголовніше по менше відмазок )

Поділитися повідомленням

по менше відмазок )

Треба іншу машину - тоді тільки гроші треба.
Знайшов, купив що потрібно, дякую. А ще до мене мужик пристав, хотів мені карбюратор за 2500 прокачати, типу буде машина бритва і на 2л бензину менше брати буде ?

А не під скажете де можна мотор перевірити, а то він у мене щось троїть.

Поділитися повідомленням

Всім привіт. Потрібно промити повністю тормозну систему. Хто з таким стикався і міг би підсказати як це можна зробити? Долив не того.

Поділитися повідомленням

Всім привіт. Потрібно промити повністю тормозну систему. Хто з таким стикався і міг би підсказати як це можна зробити? Долив не того.

відкрути усі штуцери за циліндрах, відключи бачок з рідиною, попередньо її зливши. Візьму компресор, продувочний пістолет в шланг замість бачка, і дмухай. Система очищена.

Поділитися повідомленням

відкрути усі штуцери за циліндрах, відключи бачок з рідиною, попередньо її зливши. Візьму компресор, продувочний пістолет в шланг замість бачка, і дмухай. Система очищена.

Нажаль компресора і пістолета немаю.

Поділитися повідомленням

Візьму компресор, продувочний пістолет в шланг замість бачка, і дмухай. Система очищена.

А циліндри залишаться брудні.
Їх можна очистити чи краще нові взяти?

Поділитися повідомленням

Замещением. заливаете новую тормозуху в бачек и спускаете старую с каждого колеса пока не пойдет чистая торм. жидкость.

в таком случае промоете-замените тормозуху без прокачки системы.

Поділитися повідомленням

Замещением. заливаете новую тормозуху в бачек и спускаете старую с каждого колеса пока не пойдет чистая торм. жидкость.

в таком случае промоете-замените тормозуху без прокачки системы.

Спасибо. Буду пробывать.

Поділитися повідомленням

Підскажіть будь ласка, де у Львові естакада або якась яма, щоб можна було під машину залізти.

Поділитися повідомленням

якась яма

В центрі, біля Міцкевича є люки - 16 метрів глибини. Туди сніг взимку скидають. :multi:

А серйозно - дивися по гаражних кооперативах - біля прохідних зазвичай стоять. На Трускавецькій таке бачив.

Дякую за пораду

Поділитися повідомленням

А о

якась яма

В центрі, біля Міцкевича є люки - 16 метрів глибини. Туди сніг взимку скидають. :multi:
А серйозно - дивися по гаражних кооперативах - біля прохідних зазвичай стоять. На Трускавецькій таке бачив.
Дякую за пораду

А цю ще не знесли, тільки не впевнений що без переговорів дадуть заїхати.

Поділитися повідомленням

А о

якась яма

Дякую за пораду

А цю ще не знесли, тільки не впевнений що без переговорів дадуть заїхати.
О дякую.

Можливо зможете підсказати який краще взяти акумулятор і місце де нормальні ціни? Буду дуже вдячний.

Поділитися повідомленням

Можливо зможете підсказати який краще взяти акумулятор і місце де нормальні ціни? Буду дуже вдячний.

Я вже писав - на базарі на Зеленій. Там є мужик і біля нього стоїть купа акумуляторів - є з чого вибрати.
Там само в 6 кіоску? Я вже там декілька разів був)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз