БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 цілий день потратив... ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 Какой дурак так проверяет? Нужно входу при нагрузке. А гарь откуда летит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 Какой дурак так проверяет? Нужно входу при нагрузке. А гарь откуда летит? Ти дуже мудрий може скажеш при якому навантажені перевіряти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 Какой дурак так проверяет? Нужно входу при нагрузке. А гарь откуда летит? Ти дуже мудрий може скажеш при якому навантажені перевіряти? Так вы озвучте какая цель в этом рукоблудстве? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 О чем видео? Видно , что не работает система ХХ. Почему при сбросе троса подсоса , не полностью открывается вторичная камера? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 О чем видео? Видно , что не работает система ХХ. Почему при сбросе троса подсоса , не полностью открывается вторичная камера? Я саме подумав, напишу як називається відео щоб було зрозуміло про шо відео. Мотор працював трохи менше трьох хвилин тому мабуть не прогрівся достатньо. Але не виключено що з холостими потрібно ще попрацювати. Друга камера взагалі не відкрилась, бо не було створено навантаження. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2020 С пустого в порожне,идите что то полезное сделайте кто хернёй маетесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2020 Дорогі друзі! Я тюненгую СОЛЕКС тому створюю коротенькі кліпи для демонстрації, та роз'яснення роботи майбутнього пристрою. Це саме демонстрація а не перевірка. Про значення цих різних слів можна ознайомитись у вікіпедії Те що я зробив з ОЗОНом я переношу у СОЛЕКС. https://photos.app.goo.gl/EU3MMZr3ms7LjuPu5 https://photos.app.goo.gl/ZpDYvdMyczcbfBJR7 Можем подискутировать, у меня получилось затюнить солекс. Прёт как я хотел, не смотря на смерть сцепления попробую снять пару тестов как машина едет на переделке Выложу пару роликов сюда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2020 Розкрита страшна таємниця економічного карбюратора солекс Що би карбюратор був економічним і валив потрібно зменьшити не тільки жиклери но і компенсувати провал, а також забезпечити нормальну роботу перехідної системи через змінення часу відкриття другої камери. 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах