Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Молодчик! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Мій жигуль 1.2 л . . редуктор 2101 , кпп 4 ступка . Підскажить що краще поставити редуктор 2103 в парі з 4 ступкою чи 5 ступку в парі з ріднім тяговим редуктором ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Пятиступка на трасі корисніша. Рішай чи місто чи траса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 Пятиступка на трасі корисніша. Рішай чи місто чи траса Значить місто редуктор 2103 . А на те і те здоровя в двигуна напевно не вистачить ?))) Пятиступка на трасі корисніша. Рішай чи місто чи траса Значить місто редуктор 2103 . А на те і те здоровя в двигуна напевно не вистачить ?))) А на вашій який двигун ? І що по трансміссії? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 З цим дригуном яб копійошний редуктор лишив. Неважливо яка кпп. В мене зараз двіг 2103 розточений до 1.6. Гбц тюнінгована. Карб вебер. Кпп fiat 131. Редуктор в мосту bmw e36 стоїть 4.45. Ну і ше купа тюнєнга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2019 З цим дригуном яб копійошний редуктор лишив. Неважливо яка кпп. В мене зараз двіг 2103 розточений до 1.6. Гбц тюнінгована. Карб вебер. Кпп fiat 131. Редуктор в мосту bmw e36 стоїть 4.45. Ну і ше купа тюнєн ого ракета . )) в обіду себе не дасть . А чому залишили б ? . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Підскажить що краще поставити редуктор 2103 в парі з 4 ступкою чи 5 ступку в парі з ріднім тяговим редуктором ?Вибачайте, що вліз у ваш діалог. Я пробував їздити з різними такими варіантами. Спочатку поміняв свій редуктор 4,1 на 3,9 - стало трохи комфортніше на швидкості, але динаміку розгону втратив. Навіть тягав причіп - двигун 1,2 справлявся. Потім поміняв розподвал у двигуні на нивський - додалося динаміки і причіп здавався легшим. Потім поміняв коробку на швидкісну від Полонеза - стало задовільно для мене. Після того поміняв колінвал на нивський - стало взагалі прекрасно. Так тепер і ганяю. Недавно на якийсь час поставив свій рідний редуктор - аж здивувався - почала пробуксовувати на старті. Може на тепер би і залишив його, але підвиває. От тепер і вибирай собі варіант. 1 славік відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2019 Підскажить що краще поставити редуктор 2103 в парі з 4 ступкою чи 5 ступку в парі з ріднім тяговим редуктором ?Вибачайте, що вліз у ваш діалог. Я пробував їздити з різними такими варіантами. Спочатку поміняв свій редуктор 4,1 на 3,9 - стало трохи комфортніше на швидкості, але динаміку розгону втратив. Навіть тягав причіп - двигун 1,2 справлявся. Потім поміняв розподвал у двигуні на нивський - додалося динаміки і причіп здавався легшим. Потім поміняв коробку на швидкісну від Полонеза - стало задовільно для мене. Після того поміняв колінвал на нивський - стало взагалі прекрасно. Так тепер і ганяю. Недавно на якийсь час поставив свій рідний редуктор - аж здивувався - почала пробуксовувати на старті. Може на тепер би і залишив його, але підвиває. От тепер і вибирай собі варіант. Дякую. Прийму до уваги . ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 Да , работы через край. Терпения и бобла тебе. Спасибо ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
славік 4 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 особенно бобла ))) Да только переварить все косяки по кузову дороже чем я дал за саму машину ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 особенно бобла ))) Да только переварить все косяки по кузову дороже чем я дал за саму машину )))Особливо, якщо за все треба платити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 травня 2019 чи 5 ступку в парі з ріднім тяговим редуктором ? Этот вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах