АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2019 не хочу ніякого автомата і АБСів И это очень правильно, всё это точно не для нас!!! Мне приходится периодически испытывать на себе все эти новшества прогресса. И если в пробках, в городе - действительно удобно и приятно, то в экстримальных условиях - сплошной вред! Был случай в моей практике тест-пилота: на одних из тестов атмосферной Импрезы 2,0, на вариаторе, надо было сделать фото для какого-то журнала или отчёта (это не главное). Вобщем эти фото и кино операторы нашли на окраине Киева заброшенную и заснеженную дорогу и заставили меня по ней носиться мимо них с разным скольжением - то им веер из под колёс не такой, то бок не виден... Зачится я так ношусь туда-сюда уже минут 40, уже загрызть их готов и тут, пролетев в очередной раз поворот боком, да на скорости под 140 виду перед собой Москвич гружёный дровами из леса. Где он взялся я так и не понял, но ярко представил, как я его сейчас размажу, а в меня все 16 подушек постреляет! Конечно стрекотал АБС, включились все системы стабилизации, я пробую подрулевыми лепестками виртуальные передачи понижать, НО даже не замедляюсь! Вобщем руки и ноги приняли единственно правильное решение - стабилизирую траекторию, давлю газ в пол и выстреливаю, между деревьев в поле, в 7 метрах от Москвича (потом, пока меня Уралом вынимали, промерял). Ещё было много историй с этими вариаторами, особенно на треках, но эта запомнилась ярче всех! Не наше эти все умные системы - мы сами рулить умеем! Ну и пару фоток с тех съёмок: 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2019 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2019 Покатався по вуличній ковзанці на Селюку - не хочу ніякого автомата і АБСів - спочатку не рушиш, а пізніше не загальмуєш. Таке враження, що візжить і розганяється, замість гальмувати. І відразу педаль дубова - не передавиш то паскудство. Ну справді - мій Срібляник перед гаражем зупинився десь за три метри, а той Селюк проїхав на своїх широких лижах метрів з 30, аж мусів розвертатися, бо пролетів мимо гаража. Як розвертався - окрема пригода - став у колію поперек і буксує боком вздовж дороги. Ніякої тобі "в натяжечку", з " з розкачкою". Та вся електроніка для блондинок.Була якось ситуація. Працював в магазині на схилі. Було слизько. Я на передачі пригальмовуючи спокійно повернув і дістався роботи жигуликом ще на бц20, а хазяйка(білявка доречі) на форд скорпіо з абс пролетіла поворот. Каже я тармажу, а абс трєщіт. Звісно передачею не допомагала. Ну шо тут скажеш))) тут не к Скорпио вопрос, а к блондинке. не хочу ніякого автомата і АБСів И это очень правильно, всё это точно не для нас!!! Мне приходится периодически испытывать на себе все эти новшества прогресса. И если в пробках, в городе - действительно удобно и приятно, то в экстримальных условиях - сплошной вред! Был случай в моей практике тест-пилота: на одних из тестов атмосферной Импрезы 2,0, на вариаторе, надо было сделать фото для какого-то журнала или отчёта (это не главное). Вобщем эти фото и кино операторы нашли на окраине Киева заброшенную и заснеженную дорогу и заставили меня по ней носиться мимо них с разным скольжением - то им веер из под колёс не такой, то бок не виден... Зачится я так ношусь туда-сюда уже минут 40, уже загрызть их готов и тут, пролетев в очередной раз поворот боком, да на скорости под 140 виду перед собой Москвич гружёный дровами из леса. Где он взялся я так и не понял, но ярко представил, как я его сейчас размажу, а в меня все 16 подушек постреляет! Конечно стрекотал АБС, включились все системы стабилизации, я пробую подрулевыми лепестками виртуальные передачи понижать, НО даже не замедляюсь! Вобщем руки и ноги приняли единственно правильное решение - стабилизирую траекторию, давлю газ в пол и выстреливаю, между деревьев в поле, в 7 метрах от Москвича (потом, пока меня Уралом вынимали, промерял). Ещё было много историй с этими вариаторами, особенно на треках, но эта запомнилась ярче всех! Не наше эти все умные системы - мы сами рулить умеем! Ну и пару фоток с тех съёмок: поэтому в ф1 даже вут нет. Хотя хитрых систем там навалом. Це все гарно, але можна якусь пораду - як ту срань зупинити, якщо вона тарабанить і не гальмує. Може ручник? Чи то також зараз електрично комп'ютеризоване? Ото, блін, навдосконалювали. отключи абс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2019 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 . 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 А що за ключ такий можна глянути? То що гена 14 року, ще нічого не означає. На новому, з салону, Логані рідний акум 5 років послужив. Потім чорний бош 2 роки всього. Зарядка була відмінна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 Дістався нам з машиною тільки один ключ, а хочеться мати запасний. Офіціали у Львові "втішили" заявою, що вони в цьому питанні не мають повноважень - потрібно їхати у Польщу, або Німеччину. Але натякнули, що за штуку баксів допомогли б... Поїхали до Польщі. Напроти Ашану Жешові є Центр Міні та БМВ. Там сказали, що за два тижні може бути все готове, але оплата авансом всю ціну - близько 1000 злотих за комплект ключа і ще 150 злотих за його кодування - прив'язку до БК авто. Злотий вчора міняв - отримав 4,22 за євро. Треба ще раз їхати. А це такий капець - на Краківцю була величезна черга і тому переїхали до Грушева. Але там дорога - просто танкодром. Хоча вона і проходить через полігон - чого дивуватися... Повертався ще важче - від вечора і до середини ночі на пункт пропуску взагалі не пускали машин, а тоді почали гнати - практично самі збирали документи у десятка водіїв і просто пробігали вздовж машин із відкритими багажниками. Вперше зіткнувся із "покращенням" ще бариги мальдівського - не можна страхуватися на "Зелену карту" у Польщі (610 грн. на місяць), а потрібно годувати вітчизняних страховиків - здирників (670грн. за два тижні). Щось і теперішня пліснява не відмінила цієї явно корупційної постанови, а дала вказівку погранцям її ревно дотримуватися. Прийшлося повертатися на заправку і в будці купувати ще й нашу страхівку. Цікаво - яке відношення мають наші прикордонники до приватних страхових компаній. Скоро дійдемо до того, що поліцаї почнуть перевіряти наявність підтвердження, що заправлявся на бензоколонці Коломойського. Машинка справилася з поїздкою на відмінно. Круіз-контроль на автобані А4 - прекрасна річ. На кордоні машина вкотре скаржилася на розряджений акумулятор, але заводилася нормально. Напевно потрібно поміняти, а він же ще не старий - з 2014 року стоїть - тоді поміняли і генератора, і акумулятора ще в Америці. мне за дубликат фордовского 900гр сказали. не официалы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 Официалы бмв в Украине все делают что бы люди покупали тойоту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2020 Повидумують ключів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 А що за ключ такий можна глянути?Щось таке - фото з нету. Вставка витягається з ключа і нею можна відкрити двері - на випадок, якщо сів акумулятор. Тоді можна покласти ключ в гніздо, де він безконтактно зарядиться. Я не розумію, що діється з акумулятором - густина 1,28, напруга при стоянці 13,5в і до 15, при роботі двигуна, навіть при включених усіх споживачах. А система каже, що акумулятор розряджений. Але тільки якщо мотор заглушений і з пів години сидіти в середині і слухати музику. Я писав, що там ще щось жужжить під мотором. Я подумав, що під шість років - достатній вік для акумулятора, щоб просити про відставку. АКБ у вас втратив ємність, в мене теж так було, купив новий. Можете ж ємність перевірити. І, по-моєму, у вас Bi-pawer, такий акб в Розетці недорогий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Можете ж ємність перевірити. Вже трохи перевіряв - Густина 1,28 у всіх банках. Навантажив акумулятор струмом 7 ампер і чекав годину - напруга тримається близько 13,5 вольт і не знижується. Зняв з акумулятора більше 7 ампергодин - напруга і густина не впали.Якось то поміряю струм споживання тої жужилки знизу - може воно хаває несамовито. Все може бути, перевірте. Я зі свого 11а/год витягнув і напруга впала до 8В, тому і замінив. Хоча густина 1,27 була, а напруга 12,71В, раніше сам з таким не стикався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 Привезли з Рівного диски коліс - і ці не налізли. Напевно таки 16" бляхи не знайду для свого Міні. Дивина якась. На жигу беходіски без проблєм , а на мініка прям катастрофа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 січня 2020 на мініка прям катастрофа Супорти не поміщаються. Треба, щоб в середині диск мав форму циліндра, а всі ці диски якісь сферичні.Попередні мали винос 49мм і не заходили на 2мм. Думав, що менший винос підійде, але ні - 44мм не налізли навіть на вісь. Якщо на вісь не лізуть, значить не той ЦО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Ну то ет 20 пробувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 @VETERAN, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2020 Ну то ет 20 пробувати Губиться сенс купівлі - я хочу, щоб колеса не вилазили за кузов. Дуже вже забризкує вона себе - тільки встановлені бризговики рятують - а ти пропонуєш ще на три сантиметри випхати колеса - тоді вже прийдеться чіпляти якісь слонячі вуха.Ну то їхати на розборку чи до продавців вживаних фельгів і пробувати, що підійде. Якщо штампи, то є з люмінію заводські. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах