alisha 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2007 я из чернигова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2007 У Вас в Чернигове прям бригада собирается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Error 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2007 Rek Блин да мы соседи елы палы А у тя гаражы на красноткацкой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2007 У Вас в Чернигове прям бригада собирается У нас давно бригада уже, просто у большей половины инета нету. У нас на сходках машин больше чем у вас :D :D :D У нас по 15 штук бывает последнее время, так и то это еще машин 10 не всегда приезджают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2007 Борщаговка, Ком. Рыкова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vavasik 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2007 я в Киеве на Винограднике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Switchblade 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2007 я в белгороде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2007 Севастопольская "Турецкий городок". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2007 Вмноградарь. Свободы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adobri 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2007 Город-герой Севастополь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beckham 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2007 Киев, Семашка! Академгородок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HALK 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 Оболонь.Зеркалка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kolovrat 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2007 Я вот уже давненько обитаю раенчик под именем "КОрчеватое", в голосеевском раене! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2007 kolovrat Ура!!! Сосед объявился!!! Китаевская, от тебя 300м., за переездом, на Науке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2007 vavasik о, еще соседи :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexd 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2007 Левобережная, Никольская слободка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexd 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2007 р-н м."Левобережная"' date=' ул.Мильчакова 5, первая 9-ти этажка за "UMC"[/quote']А я напротив! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YR4ELO 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2007 я на дарннице Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan_013 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2007 Я в ПГТ В. Дымерка - за Броварами.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2007 Чернигов, Ремзавод, Кошевого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rombel 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2007 живу - Борщаговка, бульвар Кольцова работаю - Теремки, Кибцентр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CozMikS 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2007 Киев, Харьковский, перекрёсток Харьковского шоссе и Тростянецкой. Работаю ул. Затышная, 7б, а по средам Белая Церковь, пятница Чернигов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bart-Simpson 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2007 А я в Донецке в Пролетарском р-не Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashok6657 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2007 Позняки, Григоренка - напротив Вэлыкой Кышэни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 12 січня 2008 Кировоград Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах