Перейти до публікації
Льоша

Невсігда Схватює Зажиганіє В Морози

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні знову незавелась
А може просто дохлий акумулятор? Якщо напруга падає нижче 10 вольт - запустити на контактному запалення може бути проблематично. Хоча колись я і при 8 вольтах заводився.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

У меня вот при  такой зиме толи конденсат выпадает  в стартере толи ХЗ .Первые обороты так тяжко делает.

В мороз отлично, когда тепло тоже

Поділитися повідомленням

Даже з буксіра нехоче заводитись?
З буксира напруга так не падає, або ще і генератор дає вищу напругу.

Якщо не заводиться навіть з буксира - треба щось вирішувати.

Поділитися повідомленням

Куда дальше копати?

Стандартна процедура - зачистити контакти переривача і виставити зазор. Бажано визначити кут замкнутого положення контактів. Після цього обов'язково виставити момент запалення. Бажано переконатися у справності конденсатора на розподільнику запалення. Помити високовольтні дроти, почистити свічки запалення і виставити іскровий проміжок. Відрегулювати карбюратор, особливо пусковий пристрій. Перевірити фази газорозподілення - тобто розтягненість ланцюга і зазори в клапанах. Починати слід з перевірки контактів на клемах акумулятора і далі - обжимка контактів на дротах, замок запалення, блок запобіжників...

Поділитися повідомленням

при меньше 8ми у меня без проблем заводилась.

я дотянув було до 6,5 - заводилась через раз, коли з півоберту, а коли взагалі не заводилась тільки штовхати.

Куда дальше копати?

ставлю на карбюратор

якщо озон - то потрібно гарно зазори виставити і налагодити пусковий пристрій, можливо там мембрани потрухли.

у мене з озоном заводилась і в -28, перед цим робив ревізію і міняв дросельні заслонки(самі пятаки) і всі резинки

Поділитися повідомленням

А може бути
Може бути навіть, що кришка брудна.

Я колись практикував таку "протиугонку" - знімаєш кришку, мазнеш пальцем по "угольку" і проводиш пальцем, з'єднуючи контакти. Все - іскра валить куди завгодно - вона є, але нічого не підпалює.

Поділитися повідомленням

А может элементарное - свечи не менялись с прошлого века , контакты ВП в зеленом налете , уголек выгорел.

Поділитися повідомленням

А может элементарное - свечи не менялись с прошлого века , контакты ВП в зеленом налете , уголек выгорел.

я колись їду - стоїть нива з відкритим капотом і мужик кругом неї бігає, зупинився, запропонував допомогу - каже потрібна.

їхала і стала, не заводиться - питаю чи іскра є - каже не провіряв.

зняв колодку з комутатора, підключив свою МД - все ОК, надів назад, кажу ану заводь - завелась з півоберта, видно був поганий контакт на комутарі.

а так там може бути що завгодно, можуть бути контакти на замку запалення підгорілі і до катушки доходити менше 6 вольт, самі В провода пробиті, бігунок пробитий, угольок на кришці чи в кришкі контакти окислені, це все треба дивитись на місці.

Поділитися повідомленням

я купив осінню машину
Тепер потрібно ще зимову. А як будеш брати літню - не забудь про кондиціонер.  :multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз