Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Сьогодні відвіз дітей в школу вертаюсь назад і бачу що із сторони водія мокро тосол натік правда небагато. Що то може бути радіатор пічки чи патрубки? 2 AldenEn та KeganEr відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 заліз під низ і глянь, де мокро. Якщо зі сторони пасажира - часто кран. якщо зі сторони водія - мабуть сам радіатор пускає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Хорошо а там ненадо зразу відкручувати патрубки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 ні, не треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Хорошо а там ненадо зразу відкручувати патрубки?Та ні - почекай, поки все витече і мотор закипить. Щоб не текло, якщо потрібно їхати - перетисни, або якось заглуши гумові патрубки до пічки від мотора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Кран точно нетече бо він трохи дальне від радіатора. А ось трубки де прикручуються до радіатора можливо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Кран точно нетече ну то або з'єднання трубок з радіатором або радіатор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 . А ось трубки де прикручуються до радіатора можливо Може бути і кран, стікатиме по трубкі на корпус пічки і звідти капати, також можливо що полопались резинки і з під патрібків протікає. зустрічав що текло з під шпильки кріплення патрубка. зняти радіатор з патрубками і насосом трохи накачати зануривши в воду - там покаже де є протікання, наприклад в родича текло з під тріснувшої пайки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Зняв радіатор там із сторони водія з одного краю трішки прокапує і прокладки теж пропускають. Як можна його запаяти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Як можна його запаяти?Треба дивитися по обставинах. Може там стара пайка відійшла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Ну получаеться зо так відійшла пайка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 А як можна якось самому запаяти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 А як можна якось самому запаяти? якщо паяти не вмієш то ніяк. я раніше паяв "топоріком" - паяльник на 300Вт зараз паяю газовим пальником - набагато зручніше і швидше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Я на порередній копейкі паяв основний радіатор алюмінієм заливав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 латунний паяється оловом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Я на порередній копейкі паяв основний радіатор алюмінієм заливав там повинен стояти латунний як пишуть зверху, це при умові що не поміняли на алюмінієвий. алюміній також можна запаяти газовою горілкою при використанні спецпрутка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Алюміній простіше купити новий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 А в мене латунний і потік по шву Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 А в мене латунний і потік по шву А ты не догадываешся почему? Ннакуй его менять если нового радиатора ожидает таже история.То лучше бабки пробухай. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 А чому він потік? До речі він ще до мене тік бо там були сліди холодної сварки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 1,Разморозили (это из-за нехватки финансов,жадности).- это более вероятно. 2,Заклинил клапан крышки радиатора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Льоша 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Но в меге тосол залитий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Но в меге тосол залитий? Откуд мне знать шо ты залываешь в стакан, я вот начынаю з пыва а заканчую водярой или наоборот. 3 Пётр, zootechnik та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 Но в меге тосол залитий?Откуд мне знать шо ты залываешь в стакан, я вот начынаю з пыва а заканчую водярой или наоборот.Ти по ділу йому поки що пиши, це ми до тебе звикли) 2 zootechnik та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 січня 2020 це ми до тебе звикли) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах