GANZH 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Всім привіт. Потрібна допомога одноклубників зі Львова. Така от проблемка. Купив у 2008 році у Львові ваз 2102 по дорученню, скоро термін дії доручення закінчиться і потрібно буде продовжувати його чи щось придумувати з автівкою. Так от хочу попросити чи можливо по даних власника знайти номер телефону, чи може хтось десь недалеко живе від тієї адреси щоби взяти номерок у власника щоб мені з ним звязатися. Зарання дякую. Ось адреса і ПІБ власника авто: вул. Шевченка 15, кв. 10, населений пункт Залізничний, Грицай Олег Васильович. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Вот телефоны с его дома ШЕЛЮЖКО В.В.331301ШЕВЧЕНКА15ЧИЖ Х.М.336894ШЕВЧЕНКА15ФОМІЧОВА Г.І.331097ШЕВЧЕНКА15УСАЧОВ В.М.336880ШЕВЧЕНКА15НОВІКОВА А.В.331065ШЕВЧЕНКА15ЛЕВКІВ М.І.336890ШЕВЧЕНКА15ЗВИСЛО О.М.336881ШЕВЧЕНКА15ДАНИЛКІВ В.А.336895ШЕВЧЕНКА15ВИШНЕПОЛЬСЬКА Н.В.336891ШЕВЧЕНКА15ЯРКО І.М.743793ПР.Т.ШЕВЧЕНКА15 К сожалению у него непосредственно стационарного телефона нету ну я думаю прозванить можно по этим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GANZH 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 (змінено) Велике дякую за допомогу. А мож кто из одноклубников по соседству живет или есть знакомые которые живут там? Змінено 17 березня 2010 користувачем GANZH Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 ніхто з наших там не живе. але просто якби ти більш детальніше написав, що конкретно потрібно, могли би допомгти можливо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GANZH 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 slim_painter, потрібно у власника машини, по адресі яка вказана і техпаспорті яку я написав у попередньому пості, дізнатися номер телефону щоби мені з ним звязатися для переговорів щодо продовження терміну доручення на авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mitiy 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2010 щоб не плодити теми ...запитаю тут , потрібно квартирку в м.Золуч ,терміном 24 доби... дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 Привіт, камраден. Тут така ідейка народилася - відсвяткувати Новий Рік у Львові... декілька років тому таке практикували, але всі номери телефонів погубилися... з цього приводу проханнячко до лвів"ян - мо хто здає, чи хто знає когось хто здає, чи знає того хто знає, що хтось здає квартиру, будиночок... тощо... кількість людей поки що уточнюєтся, орієнтовно восьмеро... Можна пару номерів тел. з місцевих газет... щоби хоч ціни дізнатися... Ось... будемо вельми вдячні за допомогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 будеш сміятися, але тобі в поміч тільки гугл))))) так само і я, хоть Львівський, коли треба хату, то просто шукаю подобову оренду квартир в неті і все варіантів і різних сайтів просто валом єдине, якшо хочете на новий рік, товам потрібно домовлятися десь за 2 місяці наперід. ну і ціни хз які будуть. в рази 3 може дорожчі ніж зазвичай) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 slim_painter, смішно)) дума я про Авізу, чи ще якусь капость... але, але... переважно посередники, натрапити на господаря шанс майже нулячий. Оце ж і думав що мо знайомі якісь, чи щось на кшталт.. домовлятися десь за 2 місяці наперід. зара і плануємо Дякую за участь. Якщо в когось ще є думки з приводу - діліться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 vet, смотри соседнюю тему - я давал телефон проверенного человека. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 потрібна допомога львівських одноклубників заімєл по спадку дачу між бориславом і трускавцем. 6 соток, деревяний будиночок. біля лісу, видно східницю і т.п. так як з рівного в борислав їздити на дачу садити капусту трохи не зруки (350 км в одну сторону як-не-як) маю непереборне бажання її продати або вимінять на шось більш зручніше. правда в тамошніх цінах не орієнтуюсь. потрібна допомога в складанні адекватної ціни та інформації по львівських оголошеннях дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 DerSieger, Скльки км до Східниці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Antop, х/з скільки там км. мені тільки показали - он видно. ось воно - http://maps.google.com/maps/ms?client=opera&oe=UTF8&ie=UTF8&hl=uk&msa=0&msid=207972401662866877530.000499b596c988d76f0fd&t=h&z=17" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 DerSieger, Скльки км до Східниці? приблизно 110 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 slim_painter, та ну нах. аби 5 було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 DerSieger, забей продовать, подари братику в вообще то по гугли и тогда цена будет известна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 Bratik, економічна ситуація в світі така шо навіть дід мороз і той подарунки безкоштовно не дарує. да і тато маму за просто так не поцілує. гуглив трохи, але толку мало. які у львові є газети з оголошеннями? чи сайти-барахолки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 найкраще "Ваш магазин"! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dafa2010 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 Всім доброго вечора, потрібна допомога, хочу поставити торпеду від ВАЗ2106, що для того потрібно крім самої торпеди з приборами, провода, ще щось? Може хтось у Львові порадить доброго недорого автоелектрика, бо на сервісі беруть аж дуже дорого! Ще таке питання, хочу поставити вакумний підсилювач тормозів, хто що підскажить, крім підсилювача, що там ще потрібно до нього докупляти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 червня 2011 dafa2010, прикрути панель, я тебе её подключу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 червня 2011 dafa2010, там абсолютно нічого складного, панелі майже ідентичні, і кріплення певно однакові, просто прийдеться перекомутувати проводку під прибори маючи в руках стару і нову панель - нічого складного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dafa2010 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 З панелью розібрався, підскажіть як поміняти передні вікна від пятірки поставити, і що повністю для цього потрібно і скільки вартує така робота? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 1. пятьорочні вікна, кутики або дзеркала, направляючі від п"ятірки, болгарка і склопідіймачі від пятірки, прямі руки, терпіння.... полазь по форуму - тут навіть вкартинках розмальовано як то робити... ну і розписано що і як Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах