HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2021 Всем привет! В прошлом году мы не праздновали ДР ВАЗ-2101. Как насчет этого года? Есть желание? Или уже и жигулистов не осталось... все пересели на иномарки.... 3 Юный жигулист, AldenEn та KeganEr відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2021 Или уже и жигулистов не осталось...храню в гараже для такого случая а вообще когда оно там припадает? а то баба стара не помнить уже*( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2021 на 19 апреля попадает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2021 давайте попробуем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2021 19 апреля - это понедельник поэтому переносится на 24-25 апреля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2021 згодна, будем 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2021 @HDRinge,@HDRinge, У меня 3 штуки, могу одолжить кто недалеко от меня живёт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юный жигулист 3 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2021 здравствуйте! А где будет встреча проходить? Если что то я знаю классное место где есть природа озерцо там можно беседку арендовать шашлык пожарить там мангал стоит. И при этом не далеко от Киева. Вот вам координаты 50°18'33.9"N 30°14'01.0"E Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2021 @Юный жигулист, лучше уж тогда вот сюда 48°37'00.1"N 23°41'09.7"E 1 Юный жигулист відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юный жигулист 3 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2021 лучше уж тогда вот сюда 48°37'00.1"N 23°41'09.7"E хех А че гулять так гулять ! На троячку сахару и загуляем !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2021 @Юный жигулист, лучше уж тогда вот сюда 48°37'00.1"N 23°41'09.7"E вот и нашелся спонсор топлива нашего мероприятия 1 Юный жигулист відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юный жигулист 3 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2021 вот и нашелся спонсор топлива нашего мероприятия хех Но это не точно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 22 березня 2021 Задум цікавий! Нажаль я не знаю чи я встигну оговтатися до того часу, можливо пішоходом приїхав би. Але знову поправку на локдаун треба врахувати. Якщо посилять заходи, то сходку банально можуть розігнати і вліпити по 17 тис. штрафу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 22 березня 2021 поживемо - побачимо. поки все в силі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юный жигулист 3 Скарга Опубліковано: 31 березня 2021 поживемо - побачимо. поки все в силі ЭХ я походу не приду заболел я короной. ((((( а скажите хотя-бы на будущее где сходки проходят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2021 @Юный жигулист,пробег вроде как в конце апреля будет, так шо у тебя времени хватит на выздоровление 2 VETERAN та Юный жигулист відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юный жигулист 3 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2021 пробег вроде как в конце апреля будет, так шо у тебя времени хватит на выздоровление ну если успею то да будет круто. Сейчас иду на поправку потихонечку))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2021 Сейчас иду на поправку потихонечку)))Кисень скільки процентів? Якесь навантаження витримуєш?Поправляйся - це довгий шлях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2021 пробег вроде как в конце апреля будет, так шо у тебя времени хватит на выздоровлениену если успею то да будет круто. Сейчас иду на поправку потихонечку))) Да, на данный момент это одна из главных нюансов... Та я бы и встретился, познакомился, а то лично знаю только Сергея из Запорожья, та и Веталя из Днепра... А в Киев топтать, и обратно, та и т.д. в такую копейку вливается, что просто капец, и это для на половину безработному... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2021 Итак, погода не радует Дедлайн - четверг смотрим прогноз погоды. Если солнечно и хотя бы +15, пробегу быть. Если такая же погода как сегодня - отмена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2021 увы, чуда не случилось пробег в эти выходные отменяется 1 KeganEr відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2021 А что мешает перенести его на 16-17 мая, как раз отгуляем Пасху и проводы, смотри и народа побольше подтянется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2021 ничего не мешает. я написал "в ЭТИ выходные отменяется" ждем погоду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 товарищи жигулисты, а что если в эти выходные пробег организовать? Есть желающие? просьба написать в этой теме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 травня 2021 я + Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах