Nikola 9 Скарга Опубліковано: 22 липня 2021 Шалом хлопці та дівчата! Хто коли і з яких причин міняв подушки двигуна, ще й досі стоять рідні, але хочу замігнити тому що штани пошти впіраються в балку, так чи то штани не айс, чи подушки вже на підході? На рідних є маленькі тріщинка і трішки їх перекосило, а може я їх неправильно виставив як балку підсилював..? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 липня 2021 Завтра буду міняти подушку в Міні - тріснула і корпус розвалився. Проявляється у вібрації і ривках при газуванні і скиданні газу. А в жигулях є широкі можливості для регулювання положення двигуна - можна совати вперед-назад і в боки. А ще можна попустити гайки колектора і нахилити штани. Міняють ці подушки, коли надоїли, або гума від металу відстали, чи репнулася гума, альбо пружина в середині. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 22 липня 2021 Завтра буду міняти подушку в Міні - тріснула і корпус розвалився. Проявляється у вібрації і ривках при газуванні і скиданні газу. А в жигулях є широкі можливості для регулювання положення двигуна - можна совати вперед-назад і в боки. А ще можна попустити гайки колектора і нахилити штани. Міняють ці подушки, коли надоїли, або гума від металу відстали, чи репнулася гума, альбо пружина Явних підстав для заміни немає, але вже купив балаково і тепер репу чухаю а чи потрібно воно мені? Трубу біля балки підігнув трішки і поки не турбує, але ж руки чешуться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piloter 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2021 Завтра буду міняти подушку в Міні - тріснула і корпус розвалився. Проявляється у вібрації і ривках при газуванні і скиданні газу. А в жигулях є широкі можливості для регулювання положення двигуна - можна совати вперед-назад і в боки. А ще можна попустити гайки колектора і нахилити штани. Міняють ці подушки, коли надоїли, або гума від металу відстали, чи репнулася гума, альбо пружина Явних підстав для заміни немає, але вже купив балаково і тепер репу чухаю а чи потрібно воно мені? Трубу біля балки підігнув трішки і поки не турбує, але ж руки чешуться... Как говорили нам в универе не трогай автомобиль, пока он на ходу. 1 sla_69 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2021 Завтра буду міняти подушку в Міні - тріснула і корпус розвалився. Проявляється у вібрації і ривках при газуванні і скиданні газу. А в жигулях є широкі можливості для регулювання положення двигуна - можна совати вперед-назад і в боки. А ще можна попустити гайки колектора і нахилити штани. Міняють ці подушки, коли надоїли, або гума від металу відстали, чи репнулася гума, альбо пружина Явних підстав для заміни немає, але вже купив балаково і тепер репу чухаю а чи потрібно воно мені? Трубу біля балки підігнув трішки і поки не турбує, але ж руки чешуться... Как говорили нам в универе не трогай автомобиль, пока он на ходу. Так отож... И я такого же мнения. 1 sla_69 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах