VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2023 (змінено) Вітаю! Придбання не було спонтане. До цього кота придивлявся давно. Дуже сподобався своєю зовнішністю. Не такий як інші авто, більш самобутній, не такий як усі. Хай пробачать мені ВАГоводи, БМВ, Мерсоводи. Куди не глянь все одне й те саме, А4, А6, В5, В6, Е39 и тд... все однакове. Хоча машини добротні. Но хотілося їздити на тому, що буде в мене викликати позитивних ємоцій. Якщо ти відійшовши від машини не озирнувся на неї, це не те що тобі потрібно))). Шукав з повним приводом на механіці. Двигун 2,5 ве6 газ\бензин. По країні у продажу таких на пальцях однієї руки. З автоматом повно, навіть 3.0. А ось на механіці майже не має. Цей мені сподобався кольором. Якось просто написав хазяїну і почав питати, то одне то інше. І таки придбав... Буду доводити до ладу. Jaguar X-Type, СірийЗійшов з конвеєра у 2002 роціПридбаний у 2023 роціДвигун: Бензиновий (2.5 л.), 196 к.с.Коробка: МеханічнаПовний привід https://driver.top/car/27334 Змінено 17 квітня 2023 користувачем VETALZZZ 3 golden88, alexart та KO3AK відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2023 Вітаю з придбанням! Я вже давно на таких сідушках їхаю - дуже зручні. Але спромігся тільки на передні сидіння. А як із запчастинами для тої колісниці? 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2023 Двигун, передня підвіска, гальма - форд мондео 3. Навісне теж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2023 Салон крут. Восхищаюсь светлыми тонами и кожей. Почему именно механика? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2023 Ну вот автомат как то не моё, и говорят на кошаке он туповат, хоть и 5ст. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2023 Автомат з"їдає всю динаміку. Можливо нові DSG чи тому подібні бистріші ніж МКПП, но на авто до 2005 р.в. приблизно автомат зло - жре і не їде!!! Сам часто думаю поміняти автомат на механіку... @VETALZZZ, не останній параметр в наші часи - як з росходом бензину?) Повний привід постоянний? Є блокіровки диференциалів? 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2023 Автомат з"їдає всю динаміку. Можливо нові DSG чи тому подібні бистріші ніж МКПП, но на авто до 2005 р.в. приблизно автомат зло - жре і не їде!!! Сам часто думаю поміняти автомат на механіку... @VETALZZZ, не останній параметр в наші часи - як з росходом бензину?) Повний привід постоянний? Є блокіровки диференциалів? постійний повний 60х40 з перевагою на зад. З Києва гнав то комп показував 10,3-10,5 газу по трасі. 100+ км.г. Блокувань немає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2023 хз, мене вже захарило палку дрочіть, буває забуваю перетикнуть, чую шось шумно)хочу шоб воно само перемикалось) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2023 буває забуваю перетикнутЦе вже старість... Перша деменція. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2023 хз, мене вже захарило палку дрочіть, буває забуваю перетикнуть, чую шось шумно) хочу шоб воно само перемикалось) заднюю всё равно придется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2023 заднюю всё равно придетсяякость частіше вперед їжжу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2023 заднюю всё равно придетсяякость частіше вперед їжжу очень тонко)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2023 якость частіше вперед їжжу А рушаєш, чи постійно на драйві торчить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2023 якость частіше вперед їжжу А рушаєш, чи постійно на драйві торчить? дивись, твій дойоб максимально не доречний) можеш порахувати скільки прийдеться тобі з пункту А в пункт Б тикать селектор передач, це аж перевести з паркіну в драйв, тобто раз, і на фініші з драйву в паркінг, це 2 рази а тепер поразуй скільки на механіці тобі потрібно буде потикать ручку передач?) якісь блін елементарні речі пояснюю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2023 дивись, твій дойоб максимально не доречний)Це відповідь на твоє твердження, що в зад не їдеш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2023 каждому своё, я за механику. или за пдк с двумя сцеплениями)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piloter 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2023 каждому своё, я за механику. или за пдк с двумя сцеплениями)))))) У меня друг тоже за сцепление топит Я же предпочитаю автомат) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2023 Может лет через 10 и я буду за автомат..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 26 липня 2023 котик радує, катаємось далі. 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 липня 2023 Ягуар головного мозку)))) 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 липня 2023 (змінено) До Дніпра в четвер завітала непогода.....: (сьогодні субота) був паркан і немає На вгороді крім картоплі нічого не залишилось. з надвору на паркан впало дерево утеплення хати постраждало у батьків повний швах ось так по району машини хоч і під навісом але дуже сильний боковий вітер з градом жигулику хоч би шо, а ягуар постраждав і навіть стеля дуже неприємно... хоч скло не розбило. У сусідів два ланоса під відкритим небом, там жах.... лобові у тріщинах, а крила і весь кузов у вм'ятинах. Мені ще й шифер пробило, у трьох місцях. 4 дерева впали. і ще багато чого, навіть пластикові відра в решето..... Ось такі справи. Світло тільки сьогодні ввечері з'явилося, 2 доби майже не було..... Змінено 29 липня 2023 користувачем VETALZZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 липня 2023 (змінено) у декого кришу знесло зовсім.... свояк пішов жінку зустріти, сховатися не було де. Його так побило, весь синій, голову розбило. Змінено 29 липня 2023 користувачем VETALZZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 30 липня 2023 @VETALZZZ,А чим профлист так побило? Це град такий був? Ягуар без покраски можна вмятини повитягувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 30 липня 2023 Жах.Але за війною вже якось і не звертається увага на примхи природи :-( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах