Перейти до публікації
sun

Идея С Переносом Генератора

Рекомендовані повідомлення

гєна від 2121 униз скоріш за все не влізе, бо він конкретно побільше.
Уже давно стоїть у мене генератор від шеві на 105 ампер - вліз без проблем, але кронштейн довелося зробити самому. Ну і така "дрібниця", яка обійшлася дорожче, ніж генератор - перехід на плоский ремінь.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@VETERAN, я не став мєлочитися взяв Генератор для автомобиля ВАЗ Lada (Лада) 21214, 4x4 инж. 110А  

а це конкретний боченок. , а там і стоковий треба дуже покрутити щоб встивити, Але я таки спробую цей новий на стандартне місце, обов"язково)) 

Поділитися повідомленням

@sun, клиновий ремінь його не потягне - я вже переконався. Хіба що, якщо не будеш використовувати всю його потужність.

Поділитися повідомленням

а тут комусь захотілось перенести наверх... а нахіба можна дізнатись?

Бо я не знаю, де я буду через кілька годин. І чи будет там яма і час на зняття захисту, не кажучі про гену. Я у березні 22-го вже іздив з поганою зарядкою.

Поділитися повідомленням

Тема почалася у січні 24го, а зараз.. не будем про сумне, я реально 2 роки не був у відпусці)).  Тобто тільки починаю.

Така собі чорнова зборка:

2025-06-19-21-40-34.png

Поділитися повідомленням

халепа, 1см уверх гену і він вперається у вакуумник і тромблер вже не повернеш. А якщо 1см униз - сильно низько висить і майже не вистачає планки для натягування ременя. 

Буду розточувати отвори крепіжа на 5мм))

Треба ще схему знайти, там болт на гені сзаду - то + на акум товстим дротиком. А ще якась клема є, то що? вроді збудження не треба, релюха встроїна є. Може нейтраль зірки для індикації заряду виведена?...

Поділитися повідомленням

А ще якась клема є, то що? вроді збудження не треба, релюха встроїна є. Може нейтраль зірки для індикації заряду виведена?
Це + , при включення запалення. Після заведення, генератор переходить на живлення від себе самого. Просто до замка не підключай - після заведення не заглушиш.  :multi:  Там є схемка маленька.

Поділитися повідомленням

після заведення не заглушиш.
чому це? запалення теж буде живитися від себе самого?)

Поділитися повідомленням

чому це?

Бо буде з'єднання Запалення з генератором. При включенні запалення подасть струм на збудження генератора, а як заведеш - генератор буде живити запалення, навіть після вимкнення ключем. Я через це пройшов. І там збудження на генератор подається через опір. Я подав через лампочку щитка. Вона заодно індикує, якщо генератор не працює.

Поділитися повідомленням

Генератор для автомобиля ВАЗ Lada (Лада) 21214
от же ж намутили, без 100гр не разберешся :bw:

2025-06-21-22-46-35.png

Поділитися повідомленням

клиновий ремінь його не потягне - я вже переконався. Хіба що, якщо не будеш використовувати всю його потужність
То я со псіху такий потужний взяв, 120ампер мені не треба, не зварку ж робити на ходу)). Може половину і то наврядчі. 

На верху доступ до нього дуже зручний,я вже спробував. :ay:  Вдень можно послабляти ременя щоб не роздолбался, вночі з фарами підтягувати. Настільки зручно що навіть на світлофорі можно встигнути і нікого не затримати)).  Не треба для цього все виворачувати на землю як по стоку, а потім запіхувати назад.

Поділитися повідомленням

120ампер мені не треба
Ти ж вроді якийсь мастер, хоча і горний, але повинен розуміти, що потужність генерації будеш вибирати не ти... Після заведення двигуна прийдеться кілька хвилин не газувати і підтримувати малі оберти. Інакше будеш слухати малоприємний візг і часто міняти ременя. Особливо це проявиться взимку.

Недавно приятель був у ваших краях - каже, що капець яке запустіння... Все позаростало, запустіння... У кафешках якісь відра в унітазах стоять.

Ваші асвабадітєлі збираються навезти робочу силу із афгану. Так що доведеться ізучать язикі.  :multi:

Поділитися повідомленням

Ти ж вроді якийсь мастер
таки так, в універі у 1999му даже якись курсовик захищав по гєнам, тільки великим для ТЕС. А останні 25років я айтішник, так що все забув вже)) 

будеш слухати малоприємний візг
нещодавно купив на сторого гена зубчастий ремень він так само і візжав, поменяв на звичайний - все норм стало.  Короч як прийдуть з рашка-розетки (тобто озона) усі проводочки, так буду підключати пробувати як воно там, Поки що просто висить ген на двіглє, чекає...

Все позаростало, запустіння.
правду каже!!, дощь іде -трава росте, але є коса на 2 квт, як з часом підфартить, все під нулевку викошу, пусть тоді подивиться :ay:

По кафешках не хожу, хз що там. Доречи як ту блондинку звали?, пам"ятаєш шоу таке по укр тєлєку Ревізор називалось. Ну от нема такого в рашці о то і бєда. Чи мабуть воду економлять так, хто там разбере :multi:

збираються навезти робочу силу із афгану
вони весь час когось возять, місто усе перековиряли, то труби, то асфальт, то будинок якись розбирають-збирають. І все якись чорномазі :bn: І техніка сплошняком крута в них, мабуть з китаю :bl: . Хорош флудити, вродь як про гену тема :br:

Поділитися повідомленням

Доречи як ту блондинку звали?, пам"ятаєш шоу таке по укр тєлєку Ревізор називалось.
Ольга Фреймут. Зараз ніби у Львові живе.

І техніка сплошняком крута в них
Імпортозамєщєніє...  :lol:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз