Перейти до публікації
Nikola

Задні Ремені Безпеки Трьохточечні На Шестерку

Рекомендовані повідомлення

Шалом хлопці та дівчата!!! Підскажть нам темним місця кріплення до кузова трьохточечних пасків безпеки з заводу машина йшла з задніми пасками(такі як і передні), але в 1990 році я їх зняв а щас менти дрозда дають за паски. Один кінець стопудово кріпиться, над стойкою дверей там даже болти залишились і пластиковий кронштейн для защелки, между седушками вертикальна/Горизонтальна є обратки замка(мамка не знімав з заводу) а от третя точка кріплення паска де, не пам'ятаю і не докумекаю ніяк???

Заздалегідь вдячний за інфу.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Одна нижня точка - під диваном у бризговику. Друга нижня точка - дві гайки посередині під диваном. Третя точка - або на полиці ззаду, або у боковій стійці - відразу за спинкою.

Поділитися повідомленням

Одна нижня точка - під диваном у бризговику.

Більш детально де саме її шукати?

Поділитися повідомленням

Для початку зняти диван і шукати заглушку десь там в кутку. За заднім колесом можна побачити приварену гайку.

Поділитися повідомленням

там болти., ближче до низу спинки.., ще питання паски два а пасажирів три? Чи один ремінь довший чи середньому пасажиру пасок не потрібний(чи в мене жига чотири містна, судячи з того що обратки пасків мамки посередині дивана авто???)?

Поділитися повідомленням

@VETERAN,

Одна нижня точка - під диваном у бризговику. Друга нижня точка - дві гайки посередині під диваном. Третя точка - або на полиці ззаду, або у боковій стійці - відразу за спинкою.

Дякую, ветерану, налив у карму 150 гр. кон'яку. Паски прикрутив, ти мене спас від лишніх запитань шандерів на блокпосту а то вони в мене праве дзеркало шукали так ''назойливо'', я сказав що його там отродясь не було, а потім я роздуплився, що він з бодікамерою мене хотів засняти, що пасок накинутий, але куртка закрила мамку і папку і він там нічого не засняв. Правда можна було пободатись, що мол уже відв'язався коли зупинився, але то лишній головняк...

Поділитися повідомленням

@Nikola,Вони двохточечні. Де ти там третю побачив? 1-Стойка , 2- в середені на стику подушок дивану болтики. Все.

Поділитися повідомленням

Двух 2 болта є й такі а у мене три болта значить трьох...

Поділитися повідомленням

чотири містна

так, чотирьохмісна :) . 

я теж тут озадачився поновити задні ремені. Точно пам"ятаю по дитинству були такі застібки з червоною кнопкою на кусочку паска. Але куди вони поділися!!!? Нема і все!)) 

у мене три болта

десь на задніх арках походу третя? треба подивитися, походу не було.. :bw:

Не знайшов увесь комплект задніх і вирішив переставити на зад передні, а на перед купив на розборці інерційні від волгі.   Жуткая хрінь виявилася, щоб ристебнутися треба хвилин 5 страждати. Блокуються дуже.  Увесь час з'являється думка повирідзати ті блокировки, але ж це небезпечно, ремень буде просто чорною стрічкою і не буде держати. Млин!))

Поділитися повідомленням

чотири містна

так, чотири містна

Таки да, зняв спинку а там посередині є підлокітник для зручності задніх пасажирів там був чохол і я про нього забув, відкрутити болти ще та печалька вже другий день мучаюсь...

Поділитися повідомленням

ще питання паски два а пасажирів три? Чи один ремінь довший чи середньому пасажиру пасок не потрібний?

В середнього пасажира просто двохточечний ремінь-поясок, кріпиться з одніеї сторони на той же болт що відвітна частина лівого пасажира, а справa дві відвідки разом прикручені. Принаймі у мене так, я колись задавався цим питанням бо боявся що за кордоном будуть додовбуватись і купив заднім пасажирам весь комплект здается з 2107, разом з задньою пластиковою полкою, бо там автозмотоючі ремені і кріплятся на полку ці коробки. Як не дивно на моїй ваз 21013 гайки буди вварені з заводу в полку)

Ще хочу сказати що якщо ви постійно не возите 5 пассажирів то не заморачуйтесь з середнім, бо цей пасок постійно заважае, та й їздити впятьох на классиці ну таке собі задоволення

Поділитися повідомленням

Так і два паски заважають сильно, за що свого ,часу й були зняті, але життя вносить свої корективи тому повернув паски на місце, а от середньому пасажиру немає паска та й не пам'ятаю вже що там було?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз