ribel 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Закройте мне доступ сюда, а то сюрприза не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 galakar, 200 єто каяба? За штуку или за оба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voodoo Child 9 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 galakar, я изначально за конвертик. А если уж что и дарить, то только с гравировкой типа "От автоклуба, ля-ля лю-лю, тыры-пыры восемь дыр" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Gmek, ето за пару передние 180, задние 180 в 10 ряду по другим спрашивал 200-240 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 galakar, странный разбег цен.... Я за конверт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Gmek этот разбег цен расчитан на лоха!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 Gmek, как раз по этому пводу я создал тему Посилання чобы знать где брать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 ну что ребятишки большинством было принять решение подарить денежку!!! на встречу надо будет взять денежку на подарок кто скока сможет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2010 НАРОД не забываем взять завтра денюшки на встречу кто скока сможетribel на днюшку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dibrova 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2010 обидно у меня какраз сейчас напряг, постараюсь побольше наскребти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2010 Ребята поскольку с денюжкой вышел небольшой напряг, предлогю очень полезную реверсную отвертку и еще пару мелочей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2010 Chepa, поддержую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2010 galakar, Если никто пртив не будет во вторник возьму в долг на работе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 Да Chepa, бери!!! я как приеду сразу тебе денежку отдам. ребята не забудьте взять денежку на встречу!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 Сегодня собрал очень удобный и нужный наборчик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dibrova 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 я тож денюжку отдам как увижу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sire Miroslav 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 ыыы) у меня завтра днюха 18.04.1989 =) Мне сегодня было подарком так покататься)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 ребята на встрече надо будет скинуться на подарок Navstar Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dibrova 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 а когда последний срок? скинутся, я просто пока не знаю как с финансами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 НУ ЧТО НОВОПРИБЫВШИЕ ПРИЗНОВАЙТЕСЬ У КОГО КОГДА ДНЮШКА??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Усех имениннеков с днюшкой, не гвоздя ни жезла!!! А главное здоровья!!! С Уважением. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galakar 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2010 ребятушки скоро днюшечка нашего товарища Dibrovкi начинаем потихоничку "шевелится" кто скока может Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
speed 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2010 что Чепе дарить то будем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 редуктор? либо конвертик... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Давайте ему двоечку подарим,только маленькую,я как раз видел в коллекции Автолегенд(журнал) есть двойки,поставит на торпеду. Стоит недорого,45грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах