VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2010 yrasyk, частіше фільтр міняєш. Всі бризги і бруд, які вимазували каструлю, тепер відразу загаджують фільтр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 31 березня 2010 Зрозуміло.Бо я вже мав намір зробити собі такий "нульовик".Тепер перехотів:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2010 (змінено) модери, переназвіть тему : ВАЗ 21013 "slim_painter" (ЖАБЕНЯТКО) доречі, сьогодні поміняв шків генератора знову. не знаю в чому справа, але по суті це вже третій шків за останніх пів року два шківа ось так розлетілись: " rel="external">Посилання хто мені пояснить, в чому може бути причина? Змінено 9 квітня 2010 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2010 ремень ровно стоит?? перекоса нету?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2010 slim_painter, проверь соосность всех трех шкивов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2010 Думаю дійсно, для початку, потрібно провірити паралельність осей шківів (чи не перекосило на кріпленнях генератор) і положення самого шківа генератора (нема зміщення вперед-назад ?) А може в тебе ремінь абразивний - відрізний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2010 хороший сьогодні день - замінено 4 шарові ТРЕК - замінено всі салінблоки - обрізані передні пружини -2витка - нові задні пружини від Ниви і зразу -2витка результат просто перевершив очікування! машинка знову чітко льотає, перід весь тримається купи, жорсткість апупітєльна!) ями і повороти проходяться супер! ось фото заниження: довольний як слон! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2010 А як генератор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2010 slim_painter, Файно є , покатаяш як воно їде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2010 Fani, звісно! шків генератора замінив. найшов міцніший, бо зараз всьо таке ге, лопасті просто під тиском одного пальця гнулись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
liuskywalker 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Заниження - кулл! П.С. А в мене і без різки пружин ще нижче сидить - пружини "змучились" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 liuskywalker, сенкс) в мене задні теж були просівші, тому і купував нові і вже зразу брав пожорсткіше. коли перід просяде, теж братиму ниву. хоча вони ше в дуже хорошому стані іто буде не скоро) тепер шукаю захист піддона жигульовський Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 тепер шукаю захист піддона жигульовський на зеленій глянь, там один тіп дофіга розборки з жигулів має і ціни не дуже кусаються. Певно на днях там буду - можу запитати за захист Машинка круто дивиться!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 CheZZ, сенкс! був би дуже вдячний! бо просто в тому районі практично навіть близько не буваю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 вчора Жабеняткові був зроблений фотосет моєю дівчиною Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 гарно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mostick 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 Хорошо, когда девушка понимает, что машине нужно уделять примерно столько же времени, сколько и девушке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 А чего поворотник крыво стоит? И фара? А фотки ничё так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 А чтоВ д1 береш участие?зачем наклейка? Поправь поворотники на мордашке а то както грустит машина! По шкивам смтри соосность проверь резиновые втулки в гене скорей всего когда собирали забыли поставить,бывает такое может виной былть шкив помпы хотя это врятли...А так машинка ухожена молодец! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2010 Фотосесія супер!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2010 Полирнуть бы ее... В мордочку не били/мяли? оч похожая картина с поворотником на то что там вмяли не много. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2010 мятин і ударів не було ніколи. поворотник так стоїть вже другий рік, то ше кузовщики як робили, так поставили, а мені всьо руки не доходять то привести в порядок... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2010 клубная наклечка клевая)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2010 просто тупо силка на сайт, мене вже задрала конкретно. от і захотів шось нове, гарне і зрозуміле! от і взявся за розробку нової. шо вийшло, бачите самі) в наших Львівських такі, не тільки в мене одного тепер))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2010 найкраща модель в мене - Жабенятко Завмирає як хоч і не капризує, що негарно вийшло на фоті І взагалі, Жабуся - найкраща масинка, моя бі-бі :aa: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах