NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Жизнь - говно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Не то слово Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bogdan 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 опять "25" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexshur 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 NeoN4ik это ж осенняя тема... Щас весна, птички, зелень, деффки раздеваются, и всё такое... Короче жизнь прекрасна!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 alexshur, вот иммено - птички, зелень, девки, именно это и нерадует! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Женись на девке... Попустит весенюю депрессию, начнется другая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 NeoN4ik тя на мужиков потянуло??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 работать иди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 для того что бы на комто женится нада сначала найти того на котором можно женится! работать иди. небоянь работы у нас в городе нету вообще, даже грузчиком не берут! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 работы у нас в городе нету вообще, даже грузчиком не берут! в мелитополе? моторы на таврию собирай)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Интервент, Мемз стоит, нижняя площадка вся стоит, верхняя почти вся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gal2830 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 А давай ка я тебе вышлю-ка грошики за РЗМ вперед и еще на антидепрессантное пиво!!!!!! Авось поможет чють- чють!!!! а вообщето приезжай к нам. Поможем с работой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 а я знаю как развеселить неончика! - сейчас я начну утверджать что я смогу дрифтить на своем 1.2!!! хддддд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Это он карб 08ой приладить не может. Вот и расстраивается! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Golder,аааааа, так это нормально. Я тоже пока свой толком настроил месяц ездил с расходом 14 литров и постоянными дерганиями)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 да с карбов всё гуд, я последнии три дня машину даже в глаза не видел, болею! А давай ка я тебе вышлю-ка грошики за РЗМ вперед что что? что что? всё, понял, стукни в личку, у меня появилась коекакая идея! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
habatun 13 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 NeoN4ik, вотки! вотки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 habatun, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
habatun 13 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 NeoN4ik, тогда: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 habatun, да грибы только зрение улучшают! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
habatun 13 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 NeoN4ik, раз уж ты здоровый образ жизни ведешь, тогда бабу потолще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 да ладно дипрессия месяц прайсы на глушители взять не можешь озолотился бы давно ..... сидишь за компом с утра до вечера вот те и дипрессия! Я вот на след день после пасхи дома просидел нечё не делал и от бездарно прожитого для настроение упало....) или вот те совет...заведи живность барана, козла или ещё что нить..... дипрессию рукой снимит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 yurecgod, нафига в доме два барана? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 yurecgod, нафига в доме два барана? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 yurecgod, нафига в доме два барана? веселей будет)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах