MuMik 4 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 это наверное этот пиндос с черной херней на капоте, которому какой-то умник машину продал и наклейку не снял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Или кузмич, а у этого пиндоса вроде нет наклейки? Или есть? неделю назад видел не заметил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Не моя в Крыму была!!!Невозможно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Kuzmich, ты что, только сегодня из Крыма приехал7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Пол часа назад.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ваня 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 это наверное этот пиндос с черной херней на капоте, которому какой-то умник машину продал и наклейку не снял Не! Того придурка(таксиста) видел, знаю, это походу 2-й пиндос! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 фа-фа Сане nasa, Чкалова и 3-я. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 Чкалова и 3-я. Никак в начале седьмого дело было? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 Именно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 Красная копейка с черной полосой на капоте это бывшая машина Славика из Херсона, если я не ошибаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 Фа-фа Ване сегодня на проспекте Ленина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 (змінено) фа фа эдику с паджеро горелого Змінено 16 березня 2012 користувачем Жэка-шабашник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ваня 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 Фа-фа Эдику на 68-десантов сегодня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 Фа-Фа Шабашнику на сине-желтой копейке у меня на тросе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 сине-желтой копейке у меня на тросе А он и на "гонках" так будет поливать? Ну вообще-то всё правильно, есть параолимпийские соревнования, почему бы для машин то же самое не сделать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ваня 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 NASA би-би возле налоговой по потёмкинской. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 О, а я думал кто это мне!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 а Эдик тупо игнорирует машины бибикающие справа и мигающие аварийкой спереди - причем ВСЕГДА)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 И не нннада рассказывать сказки!!! Я когда тебя последний раз видел, мне жена компостировала моск и не заметил я чтоб кто-то моргал. Особенно на 2111:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 да это было много раз когда ты по утрам на работу едешь)) и в городе тебя вижу)) а ты на морозе)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 Фа-Фа сёдня в Очакове Сане-Наса ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Я тя с такой бородой еле узнал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 Фа-фа сегодня на материальных ЮТЗ семёрке с клубной наклейкой. Будем знакомы!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pirat833 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2012 Фа-фа сегодня на материальных ЮТЗ семёрке с клубной наклейкой. Будем знакомы!!! Будем, будем. И тебе Фа,Фа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ваня 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2012 Sufix би-би на светофоре ленина дзержинского в 18:15. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах