quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 шо ж вы такое то купили?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 отвечу в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
legol2s 3 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 от любовниц небось откупались,чтоб жена не узнала) а они тока в доллярах берут))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 вчера на Петровке засняли и распрашивали репартёры (ДжеДАИ) как мне цена на бензин и чего я вобще катаюсь если он дорогой =))))... Вчера заправился на БРСМ (13.07) кто-то видел цену на АНП или АВИАС?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 LizeoL, О! И когда смотреть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
legol2s 3 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 вчера на Петровке засняли и распрашивали репартёры (ДжеДАИ) как мне цена на бензин и чего я вобще катаюсь если он дорогой =))))... Вчера заправился на БРСМ (13.07) кто-то видел цену на АНП или АВИАС?... Посилання 1 jorj07 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 от любовниц небось откупались,чтоб жена не узнала нет)) у меня вторая жена и есть любовница в прошлом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 LizeoL,на АНП что то вроде того, тоже, завтра с утра буду ехать -- гляну, я в последнее время тоже либо БРСМ либо АНП, крыза... legol2s, фуфел все эти сайты. 1 LizeoL відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 LizeoL, О! И когда смотреть? Посилання 9.07.2014. 10,06 Зелені двери ) с под окна засняли когда парковался почти закрыл окно и ткнули микрофон после уже понял что нада уже сдаваться 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 С такими ценами на бензин предлагаю пересесть на вело технику)) и дешево и здоровье, а машины ставим на внеочередной ремонт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 вчера на Петровке засняли и распрашивали репартёры (ДжеДАИ) как мне цена на бензин и чего я вобще катаюсь если он дорогой =))))... Вчера заправился на БРСМ (13.07) кто-то видел цену на АНП или АВИАС?... так вы б попросили трохы проспонсировать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 LizeoLа наблюдаем с 10:15 на видео! 1 LizeoL відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
legol2s 3 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 LizeoL,на АНП что то вроде того, тоже, завтра с утра буду ехать -- гляну, я в последнее время тоже либо БРСМ либо АНП, крыза... legol2s, фуфел все эти сайты. хз, по тем заправкам, которыя я использую ежедневно, обновляются теже цены ,что и на точках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jorj07 20 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Посилання не совсем правдивая инфа-Параллель Донецкая обл. 14,05-а по факту-92-14-45 14,35 --------------95-14,75 Остальное не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
legol2s 3 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 не совсем правдивая инфа-Параллель Донецкая обл.14,05-а по факту-92-14-45 14,35 --------------95-14,75 Остальное не знаю. сравниваю в осномном по ВОГ-УКРНАФТА-ШЕЛЛ в николаеве, пока совпадало) поэтому думал там актуальная инфа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Куплю велосипед ВАЗ в стоковом состоянии, мопеды- не предлагать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jorj07 20 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 думал там актуальная инфа Да может так и есть,только иногда чуть-чуть оптимистичнаяНо за ссылку спасибо,для общей инфы. пойдет,но надо будет промониторить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Переделаю ВАЗ на педальный привод. Дорого, качественно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Dizeli$t, цену в студию, в долларах плиз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Стотыщписот миллионов. Должны понимать - раритетный автомобиль и все-такое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2014 Короче, как и обещал, сегодня с утра промониторил маленько цены. БРСМ (на Ватутина) - АИ 92 - 13,79грн ANP (на Братиславской) - АИ 92 - 13,55грн Авиас (на Красногвардейской) - АИ 92 - 13,55грн И это при том, что вчера вечером на том же БРСМ’е заправлялся по 13,49грн, то есть за ночь цена на 30коп поднялась Мельком еще увидел цену на Shell`e - за литр 92 бензина - 14,99грн. На остальные АЗС вообще не смотрел, не хотел расстраиваться с утра сильно 1 LizeoL відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2014 Shtryl, Це жопа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2014 Yurec77,Истину глаголите, сударь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2014 Окко вчера вечером 92евро - 14.49 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2014 PavelV,А ты там заправляешься или просто мельком видел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах