djurka 493 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 может видео ненадо а то краснеть и отвечать придется?Там все культурно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magnum420 2 Скарга Опубліковано: 10 липня 2011 А где продолжение фотоотчетов? Неужели посиделки прекратились?? А я только собрался наведаться в гости.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 11 липня 2011 Да встречи проходят проходят а фоткать некому у всех руки заняты ключами или пивом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 липня 2011 руки заняты ключами или пивомИли водкой, или мясом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 у всех руки заняты ключами или пивом! Или водкой, или мясом или отвёрткой моей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 Фотоотчет с последнего спонтанного шашлыкопоедания)) Собсна Жидкий: ну и какой же Жидкий без пива : Ну и собсна все: radiohead, Жидкий, Вадим и я по ту сторону)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 1 червня 2012 Паша мля тебе не фотоапарат надо в руках держать а пить нормально фотки размазаные! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
radiohead 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2012 У паштета всегда такое происходит)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 2 червня 2012 Пиву Янтарь Жидкий не изменяет и я тоже )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 2 червня 2012 gidkiy,Меньше кривляться нужно, тада и фотки размазаныене будут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах