SLIP 2 Скарга Опубліковано: 15 червня 2007 Даний топік призначений для визначення із кількістю бажаючих прийняти участь у зустрічі та узгодження організаційних моментів. Відпишіться бажаючі а також ндайти свої пропозиції. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2007 Світязь, Волинь турбаза, пляж, сонце, воздух і вода Я записуюсь першим : Роман, Луцьк, 8-095-410-83-20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 16 червня 2007 Роман В які дні пропонуєш зібратися? До речі сьогдні бачив людину, яка сказала що вчора там був небувалий наплив людей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2007 ну не завтра ж я взагалі хочу знати чи це реально, може й через місяць,як домовимось, зараз там дійсно великий наплив людей каджуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 16 червня 2007 Роман Десь через місяць багато народу незбереться думаю - на моря роз"їдуться. Я бачу або варіант вихідних на день конституції, або вже наприкінці серпня (можливо в р-ні дня незалежності). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2007 ТОді давай організовуємось на день незалежності,а тут мало часу зосталось, ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2007 Роман Ок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 19 червня 2007 если цены в пределах нормы, тогда я согласен. 8-097-447-40-10-Юра(то есть я) 8-097-211-02-37-Паша(то есть мой отец) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2007 Больше желающих нету? АУ! Народ, активнее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2007 во во а то так не зберемся ніколи, доречі всіх з днем Конституції Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
myko 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2007 Возможно и я поеду, только вот уже незнаю когда, разве что на бархатный сезон. в районе конца августа - сентябрь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zinkevych_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2007 давайте їдем!! вже був в липні супер!! день незалежності - можна їду на наступні вихідні, хто ще?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2007 Роман Ездил на Шацкие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 Хлопці прошу пробаченні але мабуть я не зможу організувати зустріч на Світязі стаю на ремонт ще раз соррі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 Можно на лето снять там домик... у меня там староста моей группы по институту живет... думаю договорится можно (по ценам звонить ему надо)... ибо на море мне нереально поехать, а так на пару деньков туда наверное рвану... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 badgio Самое удивительное что первый староста нашей группы из Ковеля и тоже имеет там какой блат по заказу домиков на время проведения фестиваля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 РоманДесь через місяць багато народу незбереться думаю - на моря роз"їдуться. Я бачу або варіант вихідних на день конституції, або вже наприкінці серпня (можливо в р-ні дня незалежності). Підтримую на рахунок дня незалежності зібратися на Світязі!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Народ, там ще я бачив палаточний городок, але й за домік я тоже "за". Я думаю там проблепм з ночлегом не має бути...там самі мєсні також здають хати...і ціни не такі як в котеджах. Тим більше всі на своїх колесах... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 я б також поїхав, може ще когось загітую тільки точно буду знати ближче до дати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 сорі провтикав може цього року рванем? ми думаємо поїхати на вихідні наступні або через 2 тижні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах