Gus 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2009 ryxnah62 Хмельничанин? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ryxnah62 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 звісно Хмельничанін. катаюся на білій капеєочці з номирами КД. а що за питання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 ryxnah62 приветствую :wink: .. нас все больше и больше .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ryxnah62 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 а хтось щитав скільки нас є з Хмильницього? хто знає дорогу на карєр?підскажіть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 21 червня 2009 Здраствуйте люди!! Наконец-то зарегестрировался и буду теперь с вами так же!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 Rassel приветствую :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 Rassel Здарова. нада тебе наклейку наклеить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2009 Нада нада, да и встретиться не мешало бы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 26 червня 2009 Ааааааа... у мну прав нету(((( Я гайцам уже скинул вчера стольник(((( Но а наклейку нада))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rus 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2009 Привет ребята! Вот и я зарегистрировался.Живу на Выставке. белая 2101 с черной полоской, а-ля 06. Кстати, Хмельпиво тоже очень люблю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2009 rus и я с Выставки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sollberg 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2009 каменец подольский!!!может кто-то есть???пишите на sollberg@rambler.ru Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 возможно как-то встретимся? Камянець присоединяйтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 кому там наклейки понаклеивать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rus 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 давай мне прилепим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 rus Gus то возможно тогда и встретимся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rus 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 DimasiK я сегодня свободен до 17.00, потом до воскресенья уезжаю из города Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 Gus сегодня свободный до 17:00? мы бы подехали к тебе с rus за наклейкой, вот бы и встретились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 DimasiK я сегодня занят. на днях после 19 00 могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 rus Gus наверно что уже с понедылка займемся этим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 DimasiK можно и так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2009 Алё-где вашы мысли по поводу "Мега встреч"региона????Почему не участвуем???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Может и мне б приклеили тоже... :oops: Но я без прав и к вам подьехать на авто немогу!! Вот вчера за городом ехал с.Грузевица в сторону гречан, заклинил подшипник на ступице, была б встречная-копец... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIXI 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Тук-тук!! Думаю, Вы будете не против, если моя скромная персона здесь отпишется O:) У меня новость есть.. не знаю как для Вас, плохая или хорошая, но суть в том что - я сегодня узнала, что была зачислена в Хмельницкий национальный университет на заочку.. так что у нас одноклубнички есть повод и возможность познакомится ближе :twisted: :wink: .. Буду у Вас хоть и не очень часто, но все же.. надеюсь на встречу :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 DIXI Привет, конечно не против если нашу мужскую компанию разбавит одно, а возможно и несколько сообщений волшебной половины человечества. Вухуу могу поздравить, поскольку также учусь в ХНУ, потому думаю гостиный прием попробуем организовать, добро пожаловать, и ожидаем встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах