Gus 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 а куда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Gus В Клевань. Не знаю правда сколько тебе км. получится - для ориентира это между Ровно и Луцком по трассе. Тебе все же далековато наверное будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Да далековато. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Завтра могу опоздать. Обнаружил повреждения тормозного шланга - буду менять.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tulupovvm 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 Шото маловато Хмельничан то... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vladik 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2009 Народ! Будет мне 18 лет буду на встречях и народ с копейками подтянится=))) Побістрее бі 18 лет , и права получить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 И меня с Хмельницким родственные связи объединяют Брат год назад на хмельничанке женился, так что в Хмельницком у ее родителей частенько бываю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 ZluiSobaka Ну ты уже вездесущим стал - и во Львове и в Хмельницком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 SLIP Призрак сабаки бродит по стране :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chan 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Ну так что, вы там собираетесь или нет? Я бы тож подъехал, только у меня несовсем копейкО. :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 только у меня несовсем копейкО. можно даже на "совсем не копейке" :D Хмельники, извините что за вас отвечаю, просто тихо у вас как-то.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chan 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 ZluiSobaka И в правду тихо, собираются наверное тоже втихаря. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 Chan Я, как буду в Хмельницком, тебя наберу - устроим мини клубную встречу в аптеке (в магазинчике при Хмельпиве) :wink: Оставь контакты, будем развивать клуб в Хмельницке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Народ пропоную, якщо є бажання, організувати щось - організовуйте головне почати а тема нарахунок зустрічі західного регіону залишається відкритою будемо пробувати зібратись і в цьому році такщо заходьте і приєднуйтесь до обговорення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2009 ZluiSobaka Я вот какраз собираюсь на пивзавод. Присоединяйтесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 3 травня 2009 Gus Выезжаю Недавно сравнивал хмельпиво с чешским оригинальным живым пивом, и понял - чехи не умеют делать пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2009 ZluiSobaka Дааа... Пиво унас хорошое. И рыбка рядом сразу, и стадион с футболом. ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gl0bus 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 Всем привет. Нужна ваша помощь - очень нужно узнать адрес МРЭО №6 в Хмельницке или области, точно не знаю где оно находится. Если кто знает, отпишите пожалуйста. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 gl0bus ВДАI УМВС України в Хмельницькiй областi +30382 70-31-31 пров.Коцюбинського, 35/2. Позвони сюда тут тебе всё скажут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ryxnah62 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 хмельничани є ідея зібратися всім в центрі, припувтім на віхідних :twisted: хто за???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ryxnah62 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 хмельничани є ідея зібратися всім в центрі, припустім на віхідних :twisted: хто за???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 запросто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ryxnah62 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 як нащод, неділі біля жовтневого в 9:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 ryxnah62 ой... давай в понеденьник в 19 30 на пивзаводе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gl0bus 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Gus Спасибо, будем звонить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах