bos 18 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 19vitalik76, +100 :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 Да чёт сильно похолодало, бедт тяжко кого то вытянуть на встречу(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 Да на сборах одни и теже:p:p Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 А нам побарабану холодно или нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 Олеже +100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 кто как смотрит что бы организоватся на пятницу или на выходныХ на встречу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Пока вроде за, если что-то вдруг не выскочит Желательно конечно же на выходных, т.к. в пятницу после работы мягко говоря впадлу будет И в виду того, что еще и часто задерживаюсь до 7-8 часов вечера... Для меня - лучше на выходных :) Хотя если большинство(Артем и Виталя) за пятницу - я буду полюбому! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 bos911, хорошо давайте на суботту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 Звеняй братва лихая,субота с утра с8до-20 воскр в ночь с19до-8 утра.Могу в воскр до 18-00.но под меня,чур не подстаиватся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 19vitalik76, bos911, Давайте тогда на воскресенье восолько вас устроить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 В воскресенье не смогу,пардон ребята Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 ARTEMON, Пофил во сколько, но раз Витали не будет... а вообще мы с тобой можем увидится, да пообщатся Давай завтра созвонимся и договоримся. Ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 я тож мож подтянусь,напишите место и время,я прочитаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 bos911, хорошо позвоню) KOCMOC, т.к. нас ток двое организовыватеся то время оста.тся открыто) вот мой телефон 0669625413 и мы сbos911, постараемся стрелканутся в удобное тебе время)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 Если встреча состоится? взвякните на моб.за часок,мож поттянусь не на долго. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 19vitalik76, ОК, Виталя, конечно наберем-с!!! Кстати, мужики - поздравте! Я машину продал!!!!!!!! :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 готов в любое время, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 втретились сёдня с Олегом bos911, ещё раз поздравляю с удачной продажей автошки. 19vitalik76, KOCMOC, простите что не позвали, погода была скверная, дождь, никого не захотели напрягать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2010 Эх,погодка класс,а организатор молчит....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 19vitalik76, таки да! Хотя я минус один т.к. сейчас в Донецке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Привет форумчанам, по возможности и я бы подъехал с вами на встречу, а то живу в Алчевске и ни разу не был на встречах клуба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Привет привет,мы всегда рады новым людям Наши ряды пополняются:bp: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Наши ряды пополняютс Дааа!!!! :) Это же есть гуд!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 Так предлагайте день и время) я всегда за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 ARTEMON, Мне тож по барабану. Я вернулся в Алчевск 19vitalik76, j7710, скажите когда вы можете т.к. судя по всему мы с Артемом можем в любое время! :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах