WAZ 300 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2008 MORDA +100 Мне прямая линия на метро ехать, и не прийдется в пробке стоять на кар.дачах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2008 А меня вообще непрет С Троещины на Выдкбичи ехать. Я за встречу после футбола. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Defensor 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2008 Без президента смысл встречи теряется. Так что не после футбола. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OlegSh 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2008 Я в суботу несмогу приехать, меня в Киеве не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2008 Отута взвесили ещё раз всё, подумали НЕ переносить встречу. :D Так что на обычном месте в обычное время. Все на встречу в среду с 19.00!!! Кафе ул.А.Пироговского,28 Будем обсуждать подготовку и празнование ДР Клуба. Так что нужно приехать всем, кто будет участвовать. Формат празднования Кузьма до среды выложит (ИМХО). Так что бросайте все "неотложные" дела -- будем готовится оттянуться по взрослому :D :cccc11: :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 +1, я буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OlegSh 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 в среду буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 Не знаю буду ли на день рождения но в среду буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 подъеду ненадолго... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 не буду, т.к. ДР клуба отмечать не буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KAFA 4 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 Буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 У меня не получается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 Должен быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 меня кто нить где нить сможет на встречу забрать? а то я сама заблудюсь :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Defensor 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 Масяня А кто же еще если не я. :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 Defensor так ты меня и туда и обратно отвезешь - или только обратно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Defensor 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 Масяня Только туда :D . Все остальное в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KAFA 4 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 Я буду ехать на встречу от м.Дружбы Народов. Если кто хочет, подвезу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 Я и zed будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 В связи с обстоятельствами на работе, на встрече, к сожалению, не буду...(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 Собрались, посидели, попили :beer: :cccc11: :cccc6: Рад всех видеть, а особенно порадовало присутствие Старик, если я не ошибаюсь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 хто это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 Это товарищ который противоугонку придумал(если я ничего не путаю). А по результатам подробне можно?(и про противоугонку тож :oops: ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 Народу было много, и это вдвойне приятно! Увы, пришлось оставить всех преждевременно-поехали на ликвидацию пожара. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах