SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 липня 2007 Пишите сюда желамый размер. Размеры: 55х4 - маленькая, 88х7 - средняя, 107х11 - большая. Надпись: Посилання Цены уточню позднее, когда договорюсь с исполнителями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дима 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2007 88х7 - средняя 1. Посилання учтено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2007 SLIP а якого кольору будуть наклейки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2007 alexif Белого скорее всего. Потому как они самые ходовые. Вообще-то я раньше высказывал мысль сделать наклейки которые клеется с внутренней стороны, но все меня зафакали - у всех тонировка там понимаешь-ли. Но теперь имея возможность изготавливать наклейки локаль, может я рассмотрю такую возможность опять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2007 SLIP впринципі ідея непогана, оскільки з середини вона буде краще захищена від впливу атмосферних опадів і кривих рук хотя мій коріш казав шо нормально наклеєний оракал витримує 3 роки впливу зовнішнього середовища (він працю в рекламасервісі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2007 alexif Я тебе с уверенностью могу сказать, что у тех наших одноклубников кто постоянно ездил зимой - наклейки даже сезона невыдержали. Потому что скребки для убирания снега со стекла как правило убирают снег с частью наклейки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2007 alexif Опять же второй момент - наклейки мы клеим сами так как привлекать для этого дела специалиста по наружной рекламе нецелесообразно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2007 88х7- средняя 1. учтено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 Я тебе с уверенностью могу сказать, что у тех наших одноклубников кто постоянно ездил зимой - наклейки даже сезона невыдержали. Потому что скребки для убирания снега со стекла как правило убирают снег с частью наклейки. Андрей, вот помнишь мне наклейку наклеили на Мегапати? Так вот на ней нет никаких багов. просто я когда стекло чистил заднее скребком, то наклейку не трогал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 Madyar Ну не все такие аккуратные. Юра, Тебе конечно респект, но я считаю, что для заднего стекла без тонировки наклейки лучше делать внутренние. Всем: Наклейки в этот раз будут наружные потому что нет времени играться с макетом и т.д. и т.п. а там посмотрим. Подведём итог: Пока наклейками интересовались двое - Юра Кулишов и Дима. Стало быть делаю 2 шт. 88х7. Ещё возможно сделаю про запас. alexif Тебе делать наклейку. Если да - то какую? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2007 SLIP мені зроби 88х7 - средня Посилання але я не знаю як її отримати pending Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 липня 2007 alexif У меня друг во Франковске в меде учится. Он заезжает в Ровно раз месяц/две недели. Могу с ним передать а там где-то стрелканётесь. Только я незнаю какой у него там летом график. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2007 SLIP Було б чудово! нехай твій друг, коли буде в Франківську, напише мені смс і я з ним зізвонюсь (80633083216) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 липня 2007 alexif Один ньюанс - сейчас в работу пошли наклейки Посилання. Когда буду делать org.ua незнаю. Делать такую или будешь ждать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2007 Та вже почекаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beckham 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2007 55*4 маленькая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 липня 2007 beckham Тебе наверное проще получить наклейку на встрече в Киеве. Но если что - то есть такая наклейка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 липня 2007 Наклейки сделаны. В пятницу подтягивайтесь на встречу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vova78 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2007 Мене цікавить наклейка середнього розміру, але бажано з "org.ua", яка її вартість, і як її можна отримати у Львові чи Тернополі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 липня 2007 Vova78 Наклейкі є поки-що тільки "kiev.ua". Робив сам - собівартість приблизно 2 грн. Але плную ще й "org.ua" зробити найближчим часом. Періодично буваю у Львові тож зможу передати. Тобі можна писати на той мейл що в профілі? Якщо да - то я напишу за день чи два коли буду їхати наступного разу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vova78 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2007 Так, звичайно, пиши на мило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2007 Так, звичайно, пиши на мило. оо,здаров, и ты тут! :crazy: да,меня тоже интересует наклейка 88х7 - средняя, а как мне можна ее получить? :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 Edifier Наклейка есть ещё такая в наличии. Вот как получить тут надо подумать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 EdifierНаклейка есть ещё такая в наличии. Вот как получить тут надо подумать... а может по почет? закатать в конвертик :oops: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lesuk 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 мне б тоже замутили какуюто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах