vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 може є фотка з великою наклейкою Посилання хотілось би глянути як виглядає можливо замовлю бо середню бачив а велику ні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 www.vaz2101.org.ua? ТАкой наклейки нету, есть Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 а фотка з великою наклейкою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Наклейка большая, но ты не правильно набрал адрес и всё Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 бо середню бачив а велику ні Средней не бывает. Есть только большая и маленькая. Фотки смотри в Бренде автоклуба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 я хочу велику і маленьку дані я тобі в лічку кинув скільки це буде коштувати? і яка процедура розрахунку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 я хочу велику і маленькудані я тобі в лічку кинув скільки це буде коштувати? і яка процедура розрахунку? Так в личке ж общаемся, зачем ты тут все дублируешь?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Смотрю этот раздел забросили... Я хотел себе наклейку 55х4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Neformats Какой город? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GANZH 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2009 Всем привета, хошу себе наклейку оч. Был в Киеве так там нету вообще никаких и пока незнают когды будет. Хочю маленькую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 GANZH Будешь в Ровно - звони! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 Народ сколько стоит маленькая наклейка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 Vitek Пока есть бесплатные. Звони или приезжай на встречи. Поклеим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 А яка сама ходова наклейка по розміру ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 K-452 Приезжай на встречу покажу. Сейчас только одного размера есть в наличии - он же и самый ходовой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 K-452 от така Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 2-ешник Юра, у нас ещё наклейки старого образца. Не вводи народ в заблуждение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 Андрей, сори :oops: не заметил, что это тема Западного, а не Киевского региона :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavat 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 Всім привіт.Хочу заказати наклеєчку маленьку 55х4 - маленькая.Я з Тернополя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 slavat Привет. Маленьких пока нету. Только средние. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2009 Андрюха отложи мне одну середнюю, я после капремонта кузова её приклею себе, а эту что у меня сдеру уже (потому-что она криво висит и адрес там старый) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2009 Юра Замётано! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 SLIP Привіт,якщо можна одну середню наклейку,я з Тернопільської обл.,наперед вдячний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 Kozak Андрей сейчас в больнице. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Народ что с наклейками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах