MIWA 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 (змінено) Ось мій ВАЗ. ВАЗ 21013 1984р. колір: бежевий ( lada 509 ) мотор: 1.5 (2103) капіталка червень 2010 карбюратор: Weber 2103 КПП 05, ГП 4.1 масло Shеll мінералка. кузов: капіталка в 2008 після заміни машинка стало набагато динамічнішою, можна навіть тягатись з деякими зубилами, дякуючи Веберу) Змінено 31 травня 2011 користувачем MIWA Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VANO_ZGIA 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 Хороша машинка! вот только для зашиты от корозии можно придамать что-то более красивое, а главное не пластиковое-не катит эта ГАДОСТЬ на стоковом виде машины! и как на меня, не помогает этот накладной порог от ржавчины, а наоборот!!! Удачи тебе и твоему аппарату Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIWA 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 під накладкою пороги намащені нігролом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 Неплохо машинка смотриться, но я бы все-таки убрал эти пороги, и пластиковую рамку номера!ЕСли пороги хорошо прогрунтованы и покрашены, чему там гнить??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 MIWA, хорошая машинка, но если уже и оставлять пороги, то покрасить их в цвет кузова... Шторки понравились, давно не встречал на машинах... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 Непогана машина. Я бачу в тебе заду показано обєм мотора, значить він в тебе повинен бути зареєстрований? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIWA 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 Gmek, покраска планується DODGE, двіжок не зареєстрований, просто в нас місто не велике і не чіпають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 А что со стопами? Колхозтюнинх? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIWA 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2010 alexdoc, про смаки не спорять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах