alligato 318 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2021 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Denisio 9 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2024 привіт усім! Нещодавно купив собі mercedes benz w202, 1998, але вона поки стоїть у друзів в гаражі, аж страшно таку красотку виводити на дороги. А так дуже люблю фотографію, рибалку та подорожі у гори. Мені 25, є дівчина, працюю менержером 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2024 трашно таку красотку виводити на дорогиНу без цього ніяк, доведеться себе якось пересилити і піти покататись)))А так, підшамань того меріна до літа і на моря, з дівчиною звісно! 1 Denisio відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2024 Нещодавно купив собі mercedes benz w202Будеш апгрейдити до 2101? Це ж форум жигулістів. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Denisio 9 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2024 та я сюди залетів, бо форум більш менш живий ше. в інших я сидів там вже пусто.. нема з ким норм побалакати Нещодавно купив собі mercedes benz w202Будеш апгрейдити до 2101? Це ж форум жигулістів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах