Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 5 січня 2017 Приветствую! Зовут - Саша. Город - Фастов. 35 лет. Восстанавливаю отцовскую копейку (ВАЗ 21013 83 г.в), решил присоединится к вашему песочнику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Не звідси 9 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2017 Добрий вечір, мене звати Остап. Я зі Львова. Маю 27 років. Хочу вам дещо запропонувати, але не знаю як залити фото в темах. Підкажіть будь ласка. Буду вдячний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2017 Всем новичкам,добро пожаловать в наши ряды! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Victorr 0 Скарга Опубліковано: 29 липня 2017 Всем приветики, я Виктор из Винницы, отцовскую копейку эксплуатирую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sla_69 11 Скарга Опубліковано: 31 липня 2017 Привет! Я Славик, из Харькова. У меня ВАЗ-21013. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borz1981 0 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2017 всем привет, зовут Павел ,пересоздал акк с новой почтой,так что новичек я старый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Milavashko2017 0 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Привет всем! Зовут Мила, Киев- Борщаговка. У меня ВАЗ 2101. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Добро пожаловать всем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sirko21 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2017 Всем привет! Уже когда был на вашем форуме, но было это много лет назад. А сейчас просто не подошел пароль. Хотя странно. так что заочно я вас знаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2017 Привет. Виктор. Реставрирую не Копейку но тоже классику ВАЗ 2105. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2017 Привет! Алексей, г. Сумы. ВАЗ 21013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rus101272 0 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2017 Всем привет Руслан,45 лет,Днепр,2103 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2017 Ну здарова земляк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Largo 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2017 Привет всем! г. Киев, ВАЗ21063 1986 г.в. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shumsky90 0 Скарга Опубліковано: 25 травня 2018 Днепр. Дмитрий, 21013 по цене "дешевле чермета" для сексуальных утех и извращений. Год - не в курсе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 травня 2018 Днепр. Дмитрий, 21013 по цене "дешевле чермета" для сексуальных утех и извращений. Год - не в курсе оГородники однако подтягиваютсо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
panzer1989 0 Скарга Опубліковано: 18 червня 2018 Доброй ночи. Зовут Влад. Бывший москвичевод, а ныне вазовод. ВАЗ 21011 1978 год, кпп полонез, заколхожена "в усмерть" В данный момент на капремонте движка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Glavmex 2 Скарга Опубліковано: 3 липня 2018 Добрый всем день Стал владельцем такого вот ВАЗ 2101 с дрыгалом 1,2L 1971 года рождения Под наклейкой естественно слущенная краска и коррозия Не буду говорить что фанат "Жигулей" или отечественного автопрома, хотя опыт уже имеется был и ВАЗ 2108 и был даже Москвич 412 Хотел позже купить агрегат посолиднее. У меня дом за городом, куда ежедневно езжу маршрутками. Маршрутчики чем дальше тем больше борзеют. Крайний раз я немного помял водителя и диспетчера, они какието хрупкие оказались... (в пилицию не пойдут ибо ездят нелегально) Вот и купил за 500 у.е сего буцефала. На ходу но посношатся есть с чем! Теперь езжу на работу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 3 липня 2018 Всем привет и добро пожаловать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 3 липня 2018 Новичкам-Добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mikasa 0 Скарга Опубліковано: 21 травня 2020 Всем привет я с Днепра, Зовут сергей, всем здоровья! Будем знакомы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 23 травня 2020 И снова здравствуйте, скучали? а я опять купил себе "жигули" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 23 травня 2020 а я опять купил себе "жигули"Ниву? 1 NeoN4ik87 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 23 травня 2020 а я опять купил себе "жигули" Ниву? Так точно 1 Юный жигулист відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 23 травня 2020 Какие люди )) Скучали, давай бортовик Какие люди )) Скучали, давай бортовик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах