ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Всем привет. Есть кто с Ужгорода? Закарпатья? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
edcon2008 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 привет я с хуста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 привет я с хуста Привет земляк.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
edcon2008 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 как жизнь ты с самого ужгорода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2010 Нормально... Да я с самого Ужгорода... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
edcon2008 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2010 ясненько.як копейка живе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2010 Вже практично все выдновлено... Посилання ось мый бортовик... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2010 Как там Закарпатье пожывает?.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
edcon2008 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2010 нормальок ,ну ти же походу тоже из закарпатья ,или ті уже не здесь живеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2010 нормальок ,ну ти же походу тоже из закарпатья ,или ті уже не здесь живеш Да, из Закарпатья... Только интересно как другие города области... В Ужгороде у меня корни... и тут жыву я... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
edcon2008 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2010 нормальок у хусте все пронесло походу все настроилось ,зворни на скайп если маеш edyard160 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
INFINITI 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Привет) Я с Мукачеве! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
edcon2008 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 здорова земеля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Привет земляки, Как пожываем? INFINITI Оптику что искал нашел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
edcon2008 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 привет всем как делишки земели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
INFINITI 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Привет) ElMaster нашел во Львове! Но уже передумал ставить! Хочу чет получше! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 ООООО! Мужики! Родные мои... хочу проехать на своей машинке в отпуске по Закарпатью по дорожке: Яремча-Хуст-Мукачево -Ужгород... Подскажите, как местные хлопцы, какие достопримечательности на этом пути посетить, а то время ужато сильно - хотелось бы точно распланировать... Зы. Сории за оффтоп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 AlexandrB Привет, Когда к нам выезжаешь? Рекомендую заглянуть в Солотвино... Как раз сегодня с утра вернулся с отдыха... Фото завтра... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 AlexandrB Привет, Когда к нам выезжаешь? Рекомендую заглянуть в Солотвино... Как раз сегодня с утра вернулся с отдыха... Фото завтра... Планирую к середине августа... можем потом созвониться и встретиться.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
priki 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2011 Привет всем, Я из Берегово. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2011 Привет земляк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
JOZS 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2011 ПРЕВЕД!!! Я с Ужгород. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 6 липня 2011 народ оставляйте телефоны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
JOZS 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2011 Друзяки!!! звоните в Skype jozs8008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах