TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2008 TARANTULя не таксую, это ты с чего взял? дням моя машине в районе Житнего, по вечерам или возле Плазы или ФОКа Так у тебя вроди шашечка на крыше стоит?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
billy555 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2008 TARANTUL это фотка делалась ещё когда отец таксовал на этой машине, терь у него 112-я лада, а я на копе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2008 Может как нибудь получиться встретиться, пива выпьем (безалкогольного). :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
billy555 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2008 TARANTUL не вопрос) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Гы, теперь нас трое, правда, я шоховод :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2008 Гы, теперь нас трое, правда, я шоховод :wink: Будем надеяться, что нас ПОКА трое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
billy555 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2008 Mad_Doc ты с какого района? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
billy555 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 народ может как-то соберёмся? кстате в житомире есть хороший ресурс: Посилання так что приглашаю всех туда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2008 Я с центра. Гы, рекомендую сайт Посилання :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
billy555 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2008 Mad_Doc ОООООО да, шикарный ресурс, на него даже зайти нельзя))) потому что он упал уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2008 квота кончилась (((( поднять должны на днях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zheka_ztm 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2008 Привет, я тоже из Житомира, только недавно доделал свою копейку, так что нас уже четверо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zheka_ztm 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2008 Mad_Doc billy555 теперь четверо, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2008 Zheka_ztm Приветствуем в нашем клубе!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
billy555 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2008 TARANTUL Zheka_ztm Mad_Doc а может закажем на всех клубные наклейки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2008 ЫЫЫ, у мя шоха :oops: и валяеццо дома наклейко таз-2106. ру. не, я не в теме :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zheka_ztm 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 я в принципе не против, но не большие нехочу на все стекло клеитьbilly555 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
billy555 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Zheka_ztm не обязательно на стекло, можно и на багажник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexx73 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 Zheka_ztm Привет. Спасибо за приветик на лоб. стекле... Какими судьбами в Черкассах? :beer: :beer: :beer: javascript:emoticonjavascript:emoticon(':beer:')(':beer:')javascript:emoticon(':beer:') Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zheka_ztm 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2008 Alexx73 незачто, буду в черкасах пойдем на пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Livrus 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 Привет ребята! Нас уже пятеро, я из Попельни. Свою копейку купил в начале года, и все это время привожу в божеский вид. Так что давайте поддерживать связь и развивать клубное движение в Житомирской обл.! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
billy555 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2009 я согласен)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zheka_ztm 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Давайте както встретимся, только желательно после 19 если в будний день а на выходных после 17 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
billy555 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 можно. только я все дни работаю до 18.00, потом я могу хоть куда..... всёравно я на машине всегда Жека, пише мне в аську по вечерам, ты же хотел что-то там у меня спросить. Тогда когда ты мне писал, за компом был не я.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FliP 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 +1 ))) Я тож житомирянин Поддерживаю идею встречи Пару дней назад встречался с Mad_Doc Симпатичная у него машинка :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах