Перейти до публікації
Бодя

КПП Полонез- вторая передача с треском

Рекомендовані повідомлення

Привет всем одноклубникам !!!! Ездю я на своей Полонезовской КПП уже почти 4 года. Всем доволен но появилась проблемка с 2-й передачей. Включается с треском и хрипом очень туго и не важно с 1-й или с 3-й. Перегазовка и двойной выжим помагает но замахивает.... Я грешу на синхронизаторы... Подскажите пожалуйста кто юзал такую фигню !!! Заранее благодарен !!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Я грешу на синхронизаторы
Я також на них подумав би. А чого гадати? На ямі злий масло і відкрути кришку знизу - все і побачиш.

Поділитися повідомленням

Та я ще ніколи не лазив в коробку... Цікаво чи є запчастини в продажі ??? і як це все ремонтувати ???

Поділитися повідомленням

Я також колись перший раз поліз в коробку... І нічого не сталось - відремонтував. Майже всі деталі підходять від звичайної 4-ступки. Ремонт стандартний - знімаєш, чистиш-миєш, розбираєш, ще раз миєш бензином і біжиш за запчастинами. Потім збираєш і ставиш. Не забудь масла налити. :)

Наперед можеш купити комплект прокладок (точно порвеш), синхронізатори (якщо не полетіли вже - скоро полетять), підшипник первинного валу і гольчастий підшипник між первинним і вторинним валами, сальники спереду і ззаду. Ще можеш взяти вилку переключення передач. Для розбирання потрібна буде ударна викрутка. Відразу слідкуй за порядком розміщення і положенням всіх шестерень і втулок на валах - щоб не перепутав. Пружинки фіксаторів передач різні - не перепутай (одна іншого кольору).

Поділитися повідомленням

Так розсипеться до весни. Я от зберу мотор і берусь за свої три коробки - буду одну на свій смак робити. Хочу зробити гібрид рідної 4-ступки і полонеза.

Поділитися повідомленням

VETERAN, Пружинки фіксаторів передач різні - не перепутай (одна іншого кольору), а можна тут поподробнее, разбирая чесно говоря даже не обратил внимание, да и другого цвета пружинки не видел, внешне вроди все они одинаковые!, если не трудно скажи пожалуйста очерёдность пружинок у себя проверю? Кстати собрав проверил все передачи нормально включаются и довольно тяжело без кулисы выключаются!

Поділитися повідомленням

Та я і сам не пам'ятаю котра. Щоб помітити різницю, кожен раз довго приглядаюся на відблиск. А останнім часом просто нанизую на дротик, а одну обмотую тим дротиком. Вони відрізняються по пружності. У всякому разі так в книжці написали.

Поділитися повідомленням

ясно, а где можно в книжечку глянуть, ато коробку ещё не успел поставить, заодно гляну может мне нужно будет их местами поменять?

Поділитися повідомленням

Та ті дві гаєчки можна і знизу відкрутити (на встановленій коробці). Масло практично не тече - кілька крапель.

Поділитися повідомленням

подскажите мне форумчяне!! подогнали мне коробочку полонез 5 ступку!! но проблема в том что 2 передача не забивается!! вскрыл её ничего на первый взгляд нету!!!какая может быть причина этому???

Поділитися повідомленням

АнтохА, Не включается?

Если не включается и нету треска, то скорее всего оборвало пружину на синхроне.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз