Юрон 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2007 Приивіт!Я на форумі вже давненько але тільки не давно дізнався що я не один з Ів-Фр обл.Хто ше є можете відписатись.Просто цікаво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2007 Привіт, Юра, я тута з Франківська. Може ще хтось знайдеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GreenVazer 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Круто!!!ездил я этим летом к вам в ив.Франкiвск,с отцом,на его родину,у нас там родственники живут ,город понравился,уже не первый раз езжу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WishMaster 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2007 Ну я також з Франика! Вчуся в нафтярні! Хто ще з наших? :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy_IF 13 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2007 Читаю цей сайтик вже давно,але зареєструвався недавно. Хто із Франківська, знає де є с.Черніїв Привіт всім Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2007 Andriy_IF і тобі привіт!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2008 Всімм привіт, ну я не з Франківська, але навчаюся там в Галицькій академії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрон 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2008 Це радує шо земляків все більше і більше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2008 Всім привіт. Я зара у Іванофранківську на сесії, якщо хтось має бажання зустрітися, то можна. Буду до четвега Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
St0rM1K 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Я з Гвіздця, це Коломийський район. Радий, що є так багато шанувальників ВАЗ 2101. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CooDLE 2 Скарга Опубліковано: 12 січня 2009 Добрий день. Я з м. Калуш нашої славної Івано-Франківської області. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OMud 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 Я теж з Івано-Франківська. Всім привіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 3 березня 2009 Всім привіт з Бурштина!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalxata 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 Привіт усім я теж з Франківська. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 Хлопці давайте закажемо собі наклейки клубу :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VelSide 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 :pri: усім привітик )) я теж із Івано-Франківська тільки авто у мене не 2101 ,а 21061 1.5 1985 р Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalxata 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2009 А то яка різниця чи 06 чи 01,головне що Ваз :pri: , якщо так то в мене 21011. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 бачу і у вас є завдатки щоб почати розвиток клубу в регіоні плануємо провести ще одну зустріч західного регіону - як маєте бажання - приєднуйтесь тема в вітці Західний регіон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 Франковцы, что решили? Кто-то поедет от вас на встречу в Берестечко? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 Я би поїхав ,але напряг з часом.Може іншим разом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 Буду старатись встигнути відремонтувати авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aliens_01 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2009 Здоров хлопці!!!!!!!!Франик рулить!!!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2009 Доброго дня! в неділю їду машиною в Яремча, зупинюсь в пансіонаті "Джерело" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 Алё-не спим!!!!!!Покажытесь в теме"Мега встречи"!!!!!Просыпаемся!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vova_auto 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 Я також з Ів-Франківька, працюю в автомагазині! Маю ВАЗ 21013, люблю цей сайт. Можу допомогти з запчатинами, дешеві, або оригінал 067 7817373 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах