black_ac 7 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2014 хлопці всім привіт. буде намічатися зустріч пишіть. неділя парковка Арсену 16: 00 година ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вованчік 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2014 дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олег ВАЗ 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2014 Всім привіт я з Івано-франківської обл м Снятин. я новенький і ще не розбираюся в цім саті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2014 Всім привіт я з Івано-франківської обл м Снятин. я новенький і ще не розбираюся в цім саті. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Чорний, ти читаєш мої думки ) якраз ссилку кинути. Доречі, народ - посилання від Чорного дійсне не тільки для олег ВАЗ, а для всіх щасливих власників рядянської техніки у місті Івано-Франківськ та області Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Чорний, ти читаєш мої думки ) якраз ссилку кинути. Доречі, народ - посилання від Чорного дійсне не тільки для олег ВАЗ, а для всіх щасливих власників рядянської техніки у місті Івано-Франківськ та області передній номер під бампером, ну не зовсім під....але не так як був)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Приїду і провірю. Дивись шоб все було файно ! ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Приїду і провірю. Дивись шоб все було файно ! ) ДОречі, на роботі в вк не сиджу. форум так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Залочили тобі вк?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2014 Залочили тобі вк?) та можу заходити але потім деякі програми виснуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олег ВАЗ 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2014 я в контактах не зареєстрований. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2014 Не розтягуйте спілкування по соц. мережах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вони є смерть форумів!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2014 я в контактах не зареєстрований. по плану збори знов цієї неділі але вже на 18:00год парковка арсену, але та дальня, там де мийка велком Не розтягуйте спілкування по соц. мережах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вони є смерть форумів!!!!!!!!!!!! гоу на збори Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олег ВАЗ 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 хтось на цім сайті з Снятинського р. є або трохи дальше відозвіться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вованчік 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Привіт! Я з Коломиї. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олег ВАЗ 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2014 Привіт ми походу лише одні на цім сайті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Привіт ми походу лише одні на цім сайті. написано шо в ІФ є з"їзди то шо ти чешеш шо ви одні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
васяня 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 привіт з яремча!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Привіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БУЛЬ 3 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 васяня, прив1т з Надв1рни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
саха 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2015 Привіт всім - є одне питання -де в франику можна розточити і відхонінгувати циліндр (іж пс) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2015 0977249154-Микола.Передзвони спитайся,він шліфує двигуни до авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
саха 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2015 Дякую - вже найшов -з понеділка буду їхати -пояснили що там добре роблять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах