doctor 9 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2011 (змінено) Подскажите пожалуйста, подойдут ли такие болты под штампованный диск ваз 2103 ? http://www.vaz2101.org/attachment.php?attachmentid=4464&stc=1&d=1297091255" rel="external">Посилання Змінено 8 квітня 2011 користувачем doctor Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2011 На передние колеса можно ставить так а на задние укорачивать до длины штатных.Иначе будет чиркать внутри барабанов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sag1966 7 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2011 а на задние укорачивать до длины штатных.Иначе будет чиркать внутри барабанов Мне на литых дисках тоже пришлось укорачивать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serega_mk 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 Эти болты есть разной длинны по резьбе от 28 до 45мм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 такие болты на фото плохо видно - у них сгон сферичекий или под конус? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 сферичекий или под конус? мне видно что сферический так что на штамповку не подходят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 (змінено) если сферический, то это болты для мерсов, они и на литье вряд ли подойдут) и под жигулевсий балонный ключ не подходят в прошлом году все Перова обошел, фиг смог такие секретки найти) пришлось у токаря конусные перетачивать Змінено 10 лютого 2011 користувачем ajm Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
doctor 9 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 (змінено) Извиняюсь, за качество фото. Интересует болт под конус, будет ли он нормально затягивать диск? Длина болта-53мм, резьбы-28мм Посилання Змінено 8 квітня 2011 користувачем doctor Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2011 будет ли он нормально затягивать диск? просто надо его к стоковому жигулевскому болту примерить - и все станет ясно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
doctor 9 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2011 (змінено) просто надо его к стоковому жигулевскому болту примерить - и все станет ясно Конусы у них одинаковые.Нашел вот такую статью: Посилання Интересует взаимозаменяемость 1-го и 2-го видов болтов при одинаковой ширине конуса.Заводской болт(1 вид) упирается в диск как-бы основой головки, а новый (2 вид) только половиной конуса. Будет ли последний надежно вжимать диск как заводской? Змінено 8 квітня 2011 користувачем doctor Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2011 при одинаковой ширине конуса.Заводской болт(1 вид) упирается в диск как-бы основой головки, а новый (2 вид) только половиной конуса. значит ширина конуса разная. Видимо из-за разного размера головки. Но зажимать должно одинаково хорошо. Только болты с головкой большего размера будут больше торчать из диска и всё. А по поводу длины: 1) главное чтобы не были короткими 2) на передней оси, если болты длиннее необходимого -- не страшно 3) на задней оси слишком длинные болты будут цеплять тормозные механизмы. так что на задней оси под слишком длинные придётся или резать их (болты), или колёсные проставки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2011 doctor, проверь, чтоб болты конусом упирались в колесный диск, а не в тормозной барабан размер резьбы на стоковом болте М12х1,25х27, штангенцыркуль в помощь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serega_mk 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2011 doctor а че ты зациклился на этих болтах?Чем простые не устраивают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
doctor 9 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2011 doctor а че ты зациклился на этих болтах?Чем простые не устраивают? Просто решил поставить новые диски, а если ставить старые болты, то когда их закручиваешь обдирается ключем диск.Да и с хромированными болтами будет куда красивее смотрется.Кстати сегодня видел 2111 и 2114 и Ланос на штамповке, так у них стояли заводские болты тоже с подголовком. Так что думаю держать они должны нормально, а по поводу длины , если будут длинные, то я их сточу. Ребята спасибо за советы ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serega_mk 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2011 тогда ставь и никуда они не денутся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 (змінено) Всім доброго часу доби! Поставив литі диски, взяв б/у гуму з Польщі, придбав до них болти, проїздив 500 км, і зранку одне колесо було спущене повністю (авто стояло під під`їздом). Поставив запаску, поїхав на шиномонтаж, сказали, що колесо було трохи приспущене тому при повороті, між диском і гумою було щось, через що виходило повітря, і за ніч спустило. Зробили все, балансування, і питають: "Вам ставити диск, чи самі?" - Міг і сам, але чомусь сказав "ставте". Майстер пішов, і каже, що у мене болти коротші ніж потрібно, тримаються на 2-4х витках диски, хоча коли купував болти, диски показував, сказали, що все підходить. Стали болти перший раз нормально, і не думав якось, що вони короткі, тому добре, що так сказали і так вийшло. Тобто, якби не спустило колесо, я б і не знав, що у мене коротші болти ніж потрібно. Потім вже заїхав до батька на роботу (там майстерня є, по ремонту ходової), і сказали ще й там, що короткі. Але справа не в тому, болти я заміню, поставлю довші, питання у тому: Чи варто брати так звані "Секретки" ? Чи воно нічим не допоможе? Просто найближча стоянка до дому 9 грн за ніч (для мене це дорого, абон.плата не дешевша), тому авто біля під`їзду. За останніх років 10, було к-ка випадків, що у дворі знімали колеса. Але думав перестрахуватись, і не пожалкувати купити один комплект "Секреток", думаю, що буду брати. Оскільки 100% не дасть жоден захід безпеки, тому це оптимальне, що я придумав. Але хто що думає з цього приводу, "Сектретки"? Змінено 5 серпня 2011 користувачем AnDruWa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 Чи варто брати так звані "Секретки" Варто, а ще краще зробити секретки "на замовлення". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 ajm, дякую за пораду! А на замовлення потрібно вже у людей якій займаються цим просити? Чи так само де і купуєш, можна запитатись, чи можна замовити "під себе"? Якщо в магазині, це легше, а якщо просто у людей, то думаю навряд я знайду таких, але все можливо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 Чи так само де і купуєш У Києві на авторинку Перова є кілька дідів, які продають звичайні секретки та роблять нестандартні на замовлення. Можливо і у вас так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 Кстати- секретки в магах из г.., слизываются аж бегом(мягкие какието), думаю на заказ- самое то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 Сьогодні запропонували у магазині Польські за 100 грн. та Італійські за 140. Якось дешево) Тому не брав, + розмір не той, що мені потрібний. Завтра піду на ринок, там запитаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2011 Капєц, переходив весь ринок, основні магазини із запчастинами на ВАЗ, але не знайшов не те, що секретки, а й прості болти для своїх дисків. В мене зараз болти з різьбою 28 мм. (Болт М12, 1.25, 28 мм). А цієї різьби мало, тому на перед потрібні болти з різьбою 38 мм., а на зад 32 мм. (мірки з інтернету, розміри РІЗЬБИ) На зад потрібні коротші, щоб нічого не задівало. Але знайшов лише хромовані болти 38мм. по 15 грн. Фіг з ним, нехай була б і така ціна, але такі довгі назад мені не підуть а брати лише на перед, немає змісту. Можливо хтось підкаже якийсь і-нет магазин, де можна глянути асортимент болтів та через які можна зробити замовлення? Потрібно 8 шт. М12, 1.25, 32 мм. та 8 шт. М12, 1.25, 38 мм. Я вже лазив 2 дні, але якщо є, то російські сайти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2011 Капєц, переходив весь ринок, основні магазини із запчастинами на ВАЗ, але не знайшов не те, що секретки, а й прості болти для своїх дисків.В мене зараз болти з різьбою 28 мм. (Болт М12, 1.25, 28 мм). А цієї різьби мало, тому на перед потрібні болти з різьбою 38 мм., а на зад 32 мм. (мірки з інтернету, розміри РІЗЬБИ) На зад потрібні коротші, щоб нічого не задівало. Але знайшов лише хромовані болти 38мм. по 15 грн. Фіг з ним, нехай була б і така ціна, але такі довгі назад мені не підуть а брати лише на перед, немає змісту. Можливо хтось підкаже якийсь і-нет магазин, де можна глянути асортимент болтів та через які можна зробити замовлення? Потрібно 8 шт. М12, 1.25, 32 мм. та 8 шт. М12, 1.25, 38 мм. Я вже лазив 2 дні, але якщо є, то російські сайти. Посилання Позвони, Возможно будет то что нужно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anndreykov 10 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2011 (змінено) Але знайшов лише хромовані болти 38мм Болгарка в руках чудеса творит. Из длинных короткие всегда сделать можно, а вот наоборот А что б не мучиться с переходом зима-лето(если диски разные), да и запаска как правило на штамповке, лучше шпильки поставить и гайки, хоть хромированные, хоть штатные нивовские. Змінено 10 серпня 2011 користувачем Anndreykov Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2011 Anndreykov, Якби сьогодні не знайшов, те що потрібно, то було б, як Ви сказали) Знайшов у магазині по 11 грн. 36 мм. різьба, і по 14 грн. 50 мм. різьба. Тільки старі в мене були під 19-й ключ, а ці під 17-й. Але це таке, добре, що знайшов Усім дякую за поради, візьму до уваги! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах