Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Начальство может и не заметит замены, а вот ГАИшники тройку 1978 года на синих номерах очно заметят и зададут много вопросов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 на синих номерах А почему на синих ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Читай внимательней первую страницу. Эта машина служебная! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davand 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 А где фото на синих номерах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 Будут с понедельника! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 Как и обещал несколько новых фоток доделанного автомобиля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 Davyd, Синии номера пугают( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CREYZI 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 привет., я и себе хочу такие номера)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 Хотеть мало. Надо что то для этого делать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 Эта машина служебная! Я это видел, но я ж не знаю где ты служишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 3 березня 2011 Теперь увидел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikan 3 Скарга Опубліковано: 19 березня 2017 Интересно что сейчас с машинкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах