StarCat 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2008 Gansyra Можно новый майфун убить за 15 секунд :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gansyra 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2008 А провода могут влиять, стоят родные(шли в комплекте с колонками)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2008 Gansyra переріз проводу має бути хоча б 2,5 мм2 (це мінімум!!!), я ставив 4мм2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2008 alexif Для чего? Для того чтоб не хрипели на маленькой громкости??? Я тебе могу включить на штатных проводах (думаю тоньше ты не видел) И поищеш хрипы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2008 alexif Для чего? Для того чтоб не хрипели на маленькой громкости??? Я тебе могу включить на штатных проводах (думаю тоньше ты не видел) И поищеш хрипы. Дело не только в сечении провода, а и в метале из которого он изготовлен. Основное значение имеет сопротивление провода, а сечение ето уже как следствие. Чем меньше будет сопротивление тем меньшая потеря мощьности и искажения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2008 Barbarossa Да какая разница, на малой громкости они не будут хрипеть из за сечения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gansyra 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2008 Короче провода отпадают, сегодня поменял на акустические - всеравно хриплят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gansyra 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2008 Подключал другие динамики, нормально играют. Короче надо копить на новые . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах