yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 Хлопці хтось користується докаткою від іномарки(таблеткою)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 У меня в Мазде докатка. А в чем суть вопроса? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Питання полягає в тім чи реально користуватися докаткою на жигулях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Питання полягає в тім чи реально користуватися докаткою на жигулях.Реально, если по разболтовке 4 на 98 докатку найдешь.. Но смысл докатки заключается только в том, что она занимает меньше места чем полноценное колесо... yrasyk,У тя че места в багажнике не хватает для обычной запаски?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 смысл докатки заключается только в том, что она занимает меньше места чем полноценное колесо... Місця трішки замало бо стоїть балон,а є можливість взяти докатку від гольфа забезплатно .От я і думаю чи варто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Місця трішки замало бо стоїть балон,У тя что балон - таблетка устоновлен на месте запаски? а є можливість взяти докатку від гольфа забезплатно .От я і думаю чи варто.Че тут думать, возьми, попробуй, станет - хорошо, не станет - Бог с ней... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 yrasyk, Плюсы докатки меньше места и веса, минусы она только для того чтоб до шиномонтажа докатится. в отличие от стандартной. на которой резина может быть аналогична основной. Ну а если за бесплатно то че тут думатть? я себе брал докатку на лето ибо у меня лето 15е а зима 14я. Для зимы у меня есть стандартная железка на запаску а на лето взял докатку.15ю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах