Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Привіт, звати мене Андрій і це моя Лада :)

ВАЗ 21013 1986 року, куплений моїм батьком за пів року до мого народження.

Машина мого дитинства, машина на якій вчився їздити, перший виїзд за рулем, перша подорож по Україні, перше ДТП. Давно вже їжджу на інших машинах, батько теж. 21013 за останні 5 років не виїжала... Постало питання, що з нею робити? Продати?! Жаль...

Такою вона була в 2008

Зображення

Зображення

Зображення

Поїздки в Карпати з байками(ціна байків набагато перевищує ціну машини, от злетіло би це все... і як я колись умудрявся так кріпити колись..)

Зображення

Зображення

2008року попався мені сайт онлідроппед, коли вони тільки починали, і я зрозумів, що цей напрямок саме те!

Низька ксасика, це саме те!!!

Весна 2009року - повна розборка і пошуки зварщиків та малярів. Стан машини на 3-

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Розборка продовжується, покупка заліза

Зображення

Зображення

Зображення

Після пошуків ціна за поварку і покраску в 1000у.о виалась мені високою(в результаті набігло більше)

і я відмовився від майстрів . які роблять все в комплексі.

Почались пошуки окремо зварщика і маляра.

Восени машина поїхала до недорогих майстрів(про,що я тепер дуже жалію, бо вони папартачили і потім не було до чого навіть варити....)

Під заміну пішли 2 крила, передня панель, латки на дно.

Забрав я машину весною 2009року, і був в розпачі, машина простояла до весни наступного року, в мене не було ні грошей, ні бажання нею займатись.

За цей час змінив дві машини, була і бмв е34, М50б20,

Зображення

потім скрута, прийшлось продати і пересісти на скромніший Форд Сієра 1.8 карб.

Зображення

Але яка на відміну від бмв ніразу мене не підвела, дуже любив її.

Пошуки майстра, що все це переробить, закінчились тим, що мій друг раптово відкриває сервіс і люб"язно пропонує допомогти з цим!

Весна 2010, машина знову в русі!!!

Зображення

Але, нідочого ця люб"язність не привела.. за два місяці мені кажуть нема часу, забирай своє корито гррр:(

Все таки ми домовились, що заберу лише готову машину, але це знову затягнулось.

І ось нарешті через рік і один місяць, машина виїхала свіжо помальована...

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Процес доводки всіх косяків почався, далі антикор, пиляння пружин і збирання всього до купи!!!

Далі буде....

Змінено користувачем zinkevych_lv

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

вітаю з відкриттям бортовика..машинка в кінцевому результаті має вийти супер....

Поділитися повідомленням

Gmek, так!

for_25, дякую!

Вихідні пройшли в роботі.

Перевернув машину, найшов ше кучу косяків, дирок, тощо...

В роботу пішов перетворювач іржі, далі грунт, а потім бітумна мастіка.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Далі планую зняти всю ходову, під заміну всі сайленблоки, тяги, які потрібно, тощо.

По мірі збирання буду пиляти пружини, планую -3 перед, -3.5 зад

А це мій теперішній щоденний друг :)

Шустрий сцуко, мотор 1літра, 3 циліндра

Зображення

Поділитися повідомленням

Какой мастикой мажеш ? Не бери только БМП-1 с желтой этикеткой , не очень по качеству . Если есть возможность ставь на 08 сайлентах тяги . Пружины Ниво будиш пилить ?

Поділитися повідомленням

Не бери только БМП-1

Обоснуй! Я такой мастикой торгую, ее берут что сумасшедшие :) И все хвалят. Чем она тебе так не понравилась?

zinkevych_lv, что за такой интересный опрокидыватель?

Поділитися повідомленням

Сам брал ее не один раз и знакомые брали , и все авто ею перемазал , можит просто не так название написал , металлическая банка и на ней желтая этикетка и красными буквами написано - мастика . а все остальное черными . Так вот , чем она не понравилась , замазывалось все естественно для себя на зачисщеннцую , погрунтованную и покрашенную поверхность ( дниже ) , со временем она стала отслаиватся местами, и когда начил сдирать ее , под ней местами была влага . и стоит зацепить в одном месте чем нить , чтоб содрать , начинается отслаиватся большая плошадь . Так-же замазывал ею в салоне и в багажнике , там все нормально .

Поділитися повідомленням

vazolybitel, мазав велкором бронза

Gmek, незнаю, який ше совковий, чіпається за ступицю і машину кладеш на бік.

Поділитися повідомленням

Станом на сьогодні:

Проантикорив все дно нарешті.

Зняв всю ходову, виявляється в мене надірваний правий стакан(побачив, тільки коли амортизатор зняв), вот шо то стукало справа, а майстри казали, шарова, шарова....

На вихідні планую перепресувати всі сайлентблоки, пильнути передні пружини на -3.

Також зняв рульову всю. Оскільки маляри себе цим не озадачили і біля тормозного цилідра і рульової колонки, малювали по болоту, то я не міг на це дивитись...

Куплено пульверизатор, 500гр фарби, грунт, буду пробувати сам дути! Подивимось, може получиться :)

Вже зачистив і поклав грунт пензликом(як і дно) Планую зачистити то все і помалювати в два шари.

Я помалюю підкапотне, можна вже й ходову збирати, гальма чіпати :yahoo:

Замазав кузовним герметиком, щілину між крилом.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Все хорошо и качественно делаеш , удачи в дальнейшей сборке . сними стаб , под верхними кронштейнами тож бывает иржа , но думаю и сам все знаеш .

Поділитися повідомленням

Перші спроби покраски, можна сказати вдалі!

Купив я пульвік Intertool в епіцентрі за 300грн, чекав від нього гіршого... Він навіть дуже оправдав свою ціну.

Довго бавився, з настройками струї, то так то так, ворота в гараж в мене тепер жовті :):):)

Бавився з пропорціями фарби і затведжувача, радився, в кінці кінців дав пропорцію 100фарба:40затвержувач:10розчинник, все брав Novol.

І приступив до підкапотного, Спершу переливав, пішли потьоки(витер їх шматочкою) Після другого шару їх навіть сліду не було :)

ПОняв шо мій маленький компресор всьому біда, нема постійного тиску хоча б в 3 атмосфери, тому помалювати однорідно неможливо, падає тиск і пістолет плює...

Малював ривками, очікуючи поки накачає :)

Получилось більш менш, але не вдалось добитись глянцю, вийшло трохи як матове, але як на підкапотне піде, потім ше сполірую трохи.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

ПОняв шо мій маленький компресор всьому біда, нема постійного тиску хоча б в 3 атмосфери, тому помалювати однорідно неможливо, падає тиск і пістолет плює... Малював ривками, очікуючи поки накачає
А что ты ожидал от такого копрессора? Там же у тебя рессивера нету, соответственно и запаса воздуха никакого, потому и рывки, что происходит прямая подача воздуха от поршня компрессора к пуливизатору..

У меня рессивер на 50 литров, и то мне мало, для некоторых работ нужно ставить еще дополнительный рессивер..

А чтобы пистолет не плювался, нужен нормальный Фильтр-влагоотделитель,(ставится на выходе из копрессора) чтобы воздух доходил до пуливизатора без конденсата.. (Я 5 лет назад за 50 доларроф покупал)

Змінено користувачем Мец

Поділитися повідомленням

Для небольших работ , типо подкапотки , салона изнутри , багажника и днища , можно использовать и обычный бензиновый фильтр , впринцепи тож помагает .

Поділитися повідомленням

Порізав передні на -3 :good3:

Зображення

Зображення

стокоі і порізані стокові :)

Зображення

підкапотне підсохло, можна вже збирати передню ходовку, думаю на вихідних вже положу на пузо

Поділитися повідомленням

Джон Диллинджер, можу тобі подарувати, перешлю любим перевізником, будеш бавитись як захочеш!

vazolybitel, Дякую

Поділитися повідомленням

CheZZ, а хто ше є?

проект трохи тормозиться, роботи проводаться з меншим темпом, треба наверстувати :)

Стакан так і не підварив, ніяк не можу зварщика якогось привезти :(

Підвіска готова лежить в гаражі, чекає поки можна буде все інстальнути.

Що зроблено:

1.перемалював бак, інсталював його в багажник,

2.поставив нові ущільнювачі, вже нічо не тече в салон з дверей

3.довго й нудно регулював замки дверей, шось більш менш получилось, але та конструкція замків, то жистяк....

4.запресував на передню підвіску всі нові сайлентблоки.

5.позаливав мувільом всі закриті полості.

6.поставив нове лобове, думав, що тяжко буде, получилось на раз два :)

було:

Зображення

Зображення

Зображення

процес:

Зображення

стало:

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

zinkevych_lv, Нормальный подход, машина будет как новая:)

3.довго й нудно регулював замки дверей, шось більш менш получилось, але та конструкція замків, то жистяк....
Ты в первую очередь смотри на выработку замков и ракушек, если выработка присутствует, регулируй-нерегулируй а нормально закрываться не будет :bh: Где выработку на глаз видно, ту деталь лучше поменяй..

Уж поверь не на одном десятке Жигулей мне приходилось выставлять и регулировать двери и замки

Поділитися повідомленням

Отлично получилось!:)

З.ы: Что за баик на последней фотке?

Поділитися повідомленням

Andrew,

дякую

байк хартейл, на дьорт джампері другому, на дабл-треках і так далі :)

Цілий місяць без перестанку падає дощ, робота сповільнюється нажаль

якшо слабий дощ, то всерівно після робити сиджу збираю все докупи

Зрізав передні відбійники

Зображення

Зображення

нове лобове скло

Зображення

проантикорив салон

Зображення

інсталював бак

Зображення

проблему відсутності ущільнювача крила(яке мені викинули майстри і сказали а нах воно..) я вирішив ущільнювачем багажника:), оскільки нових таких не випускають

Зображення

Поділитися повідомленням

проблему відсутності ущільнювача крила(яке мені викинули майстри і сказали а нах воно..) я вирішив ущільнювачем багажника, оскільки нових таких не випускають
Наверно пришлось некуёво помучаться чтоб его туда впихнуть? Или легко стало?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз